Twist & Tango

Twist & Tango är ett väletablerat varumärke inom modebranschen med en stark filosofi som bygger på ett stilrent mode med hög modegrad och ett konkurrenskraftigt pris.

Fakta

Grundades: 1995 Bransch: Konfektion Antal anställda: 20 - 40 st Omsättning: 50 - 100 MSEK Marknad: Europa

Behov av struktur och ett proaktivt förhållningssätt

Utmaningen

Twist & Tangos IT-miljö låg på en reaktiv nivå, där de släckte de bränder de kunde samtidigt som de försökte vara effektiva i sitt arbete. De behövde hjälp av någon som kunde ligga steget före och arbeta mer proaktivt, för att kunna lita på att systemen fungerade och själva fokusera på att driva företaget framåt.

Tillgänglighet & proaktivitet

Lösningen

Twist and Tango har sex konceptbutiker, en webshop som når ut till hela EU och en outlet. Produkterna finns även hos ungefär 400 återförsäljare inom och utanför Europa. Företagets huvudkontor och butiker ställer stora krav på tillgänglighet.

Genom åren tillsammans har Goodfellows jobbat för att skapa en driftsäker miljö.

“Nu kan vi arbeta mer fokuserat och effektivt på vårt affärsområde då de har en övergripande koll på vår IT-miljö”, säger Tina Foghammar som är VD på Twist & Tango.

Tina tycker att Goodfellows underlättar arbetet genom att alltid vara tillgängliga och behjälpliga.

Vi har ett beredskapsavtal med Goodfellows, som har gett oss tryggheten i att vi kan nå dem utanför kontorstid om det skulle hända något.

Goodfellows är också med i Twist & Tangos expansion och bygger behovsanpassade IT-lösningar för nya butiker.

“De fungerar som vår IT-strategiska rådgivare och på så sätt driver vi utvecklingen av IT-stödet tillsammans”, berättar Tina.

Twist & Tangos helhetsintryck av Goodfellows är mycket gott. De uppskattar, som de själva säger, ett oerhört serviceinriktade bemötande och tycker att Goodfellows ligger i framkant och är extremt kunniga.

“Framförallt känner vi att de har gett oss den trygghet vi behöver för att fokusera på att driva Twist & Tango framåt”, avslutar Tina.

Vi kan arbeta mer fokuserat och effektivt på vårt affärsområde när Goodfellows har en övergripande koll på vår IT-miljö.
Tina Foghammar

VD på Twist & Tango

Gör en liknande resa

Behöver du hjälp att strukturera upp IT-miljön på ditt företag? Vi kommer ut till dig och gör en nulägesanalys och en plan för hur din IT-miljö kan utvecklas för att stötta ditt växande bolag. Sedan kan du bestämma om du vill jobba tillsammans med oss.