IT- & informationssäkerhet

Cybersäkerhet för fullständig sinnesro.

Vi ger dig kontroll över säkerhetsläget i ditt företag. Från startups till etablerade företag, tillsammans bygger vi ett skydd anpassat efter just era behov. Så att du, med sinnesro, kan navigera vidare i en digital framtid – skyddad från cyberhot och kostsamma incidenter.

 

Säkerhet, en självklarhet? 

Med snabb digitalisering följer en ny hotbild som inte skiljer på stora och små företag. IT- och informationssäkerhet är inte längre en lyxig tilläggstjänst, det är grundläggande för en välmående verksamhet.

Utifrån dina behov 

Vi identifierar brister och potentiella risker för att etablera ett skydd utifrån era unika behov och ambitioner. Så att ni kan fortsätta vara nytänkande och expandera utan att säkerheten äventyras på vägen.

Ta kontroll

Känn lugnet i att inte bara ha säkra tekniska lösningar och uppfylla nödvändiga krav, utan även aktivt minska risker och att rätt information når rätt person. Dessutom i ett team där vi har utbildat dina medarbetare med ett skarpt säkerhetstänk.

”Cyberhot är ett globalt växande problem inte minst för ett Sverige som befinner sig i en alltmer utsatt säkerhetspolitisk situation. Den ökande sammanlänkningen av vår digitala infrastruktur gör att potentialen för cyberattacker är högre än någonsin tidigare och hotaktörer utvecklar ständigt sin taktik för att ligga steget före.”​​

Radar Group. (2023). Cybersäkerhet 2023 v1.0.

Nordens ledande leverantör av lokala- och oberoende datadrivna insikter för IT-branschen.

VÅRT ERBJUDANDE 

1
analysera behov

Vi kommer ut till dig för att lära känna dig, din verksamhet och ert behov it- och informationssäkerhet, sedan återkommer vi med rekommendationer och prisförslag.

2
Skräddarsydd lösning 

Vi identifierar risker, interna och externa krav samt nuvarande säkerhetsnivå. Mål, handlingsplan och styrdokument utformas för att möta era unika utmaningar.

3
implementering

Vi skyddar värdefulla tillgångar och hjälper er att införa och efterleva utvalda säkerhetsåtgärder. Tillsammans sätter vi även en hållbar säkerhetskultur i ditt företag med anpassade personalutbildningar.

4
Följa upp och säkerställa

Självklart säkerställer vi att åtgärderna gett önskat resultat, finjusterar om det behövs och håller er ledning informerad med väl utformat beslutsunderlag.

Nu kan du slappna av – ditt företag är säkrat.

Säkra ditt företag idag!

Är du osäker på ditt företags säkerhetsnivå? Vi gör en analys för att se hur ditt bolag står sig mot dagens växande hotbild. Sen kan du bestämma om du vill att vi hjälper dig vidare.