Välkommen till det goda livet. Välkommen till Goodfellows.

Varför ska du arbeta hos oss?

Vi är en familj.

Hos oss blir du del av en familj som behandlar dig med respekt, som hör dina idéer och hjälper dig att utvecklas. Du får arbeta i en platt organisation utan prestige där vi alltid arbetar tillsammans.

Utvecklas med de bästa.

För att du ska utvecklas erbjuder vi möjligheten att lära från personer som är bland de bästa och mest erfarna i sin bransch. Oavsett var du är i karriären hjälper vi dig att nå dina utvecklingsmål.

Jobbet är inte allt.

Vi styrs av sunda familjevärderingar och förstår vikten av att få ihop livspusslet. Därför erbjuder vi möjligheten att jobba hemifrån när det behövs och har förståelse när privatlivet kommer emellan.

Elin Eriksson

Verksamhetsexpert Affärssystem

Elin arbetar som verksamhetsexpert inom vårt affärssystemområde där vi jobbar med fokus på Microsoft Dynamics 365 – Business Central. Innan Business Central har Elin arbetat i ett antal av tidigare NAV versioner samt de senaste åren med en vertikallösning för projekt- och serviceorienterade företag.

”Goodfellows fokus på kundnytta samt deras unika sätt att sälja projekt var det som lät spännande och det första som lockade mig till företaget. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor att fortsätta denna roliga resa de påbörjat.”

Några av våra andra förmåner.

  • Friskvårdsbidrag

  • Träning varje vecka med PT

  • Förmånligt försäkrings- och pensionsupplägg

  • Personalcykel

  • Personalbil med biltvätt varje månad

  • Fredagsfrukost och trevliga AW:s

  • Framgångsdelning

Våra medarbetare är med och delar på våra framgångar — varje år åker vi till exempel på en gemensam konferens. Den vill man inte missa!

Våra medarbetare trivs.

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och känner att de utvecklas. Därför gör vi regelbundna undersökningar för att följa upp hur alla trivs på jobbet.

8
/ 10

Övergripande medarbetarnöjdhet

8
/ 10

Upplever stark personlig utveckling

9
/ 10

Känner glädje på arbetet

Christopher Bäckström

Inköpare

Christopher är superhjälten som ser till att våra kunder får rätt hårdvara, till rätt pris och i rätt tid. Christopher är inte bara en av våra senaste och härligaste nyförvärv. Han är dessutom tv-spelsfantast, självutnämnd teknikguru och som han själv kallar det; ”en klassisk källarnörd”.

”Det jag fastnade för var hur mycket man bryr sig om sina anställda. Det känns som en stor familj, vilket kan låta lite klyschigt, men alla tar verkligen hand om varandra här och det var en väldigt viktig bit för mig.”

Lediga tjänster

Senior Affärssystemskonsult inom Supply Chain

Göteborg
text-icon

Ingen tjänst som passar dig?