Våra partners lever det goda livet. Vill du också vara med?

Microsoft

Microsoft är leverantör av våra huvudsakliga erbjudanden, nämligen Dynamics Business Central och Power BI.

Lenovo

Golden EDI

Golden EDI för Business Central och NAV tillhandahåller en smidig och kraftfull lösning för EDI-kommunikation till och från ERP-systemet.

ExFlow

ExFlow av SignUp Software är en inbyggd och funktionsrik leverantörsreskontralösning utvecklad speciellt för Dynamics 365 Business Central och Dynamics NAV.

LogTrade

LogTrade erbjuder en kraftfullt mjukvara för leverans- och frakthantering, kopplad direkt till Business Central.

Tasklet Factory

Tasklet Factorys mjukvara stödjer arbetsprocesserna på lagret och är fullt ut integrerad med standardfunktionerna i Business Central och NAV.

EazyStock

EazyStock automatiserar och optimerar efterfrågeprognoser, lagerplanering och återanskaffning, kopplat direkt till Business Central och NAV.

Progressus

Progressus PSA tillhandahåller omfattande projekt- och resurshantering, samt komplett projektbokföring, kopplat till Business Central.

Companial

Companials uppdrag är att möjliggöra för varje Dynamics-partner att överträffa förväntningarna.

Vobbiz

Vobbiz startade med ambitionen att skapa något som utgick från vad en företagare ville ha hos en operatör. “Flexibilitet, frihet och och enkelhet” blev svaret, och det baserade Vobbiz sitt koncept på.

Radar group

Radar tillhandahåller oberoende omvärldsanalys, data och rådgivning för beslutsfattare, styrelse/ledning och leverantörer av IT och Tech.

Styrelseakademien

ÖIS

UF

Medieakademin

Saknar du ditt företag i listan?

Hör av dig så hjälps vi åt att hitta ett möjligt samarbete.