Affärssystem

Affärssystem på dina villkor.

Vi på Goodfellows vill att du ska ha full insikt i ditt affärssystemsprojekt. Vi arbetar tätt tillsammans med ert team och levererar en överenskommen lösning till ett förutsägbart pris. Med lång erfarenhet från branscher som handel, tjänsteförsäljning, produktion och retail har vi byggt en metodik som stöttar dig som kund på hela din resa till ett nytt affärssystem.

När ni lyckas så lyckas vi!

Automatisera och säkra leveranskedjan

Förutse vad som behöver fyllas på och när, och föreslå ersättningar när begärda artiklar inte finns i lager. Håll koll på när du ska betala leverantörer för att få så bra pris som möjligt.

Sälj smartare och leverera enastående service

Öka försäljningsproduktiviteten genom att hålla reda på alla kundkontakter och få vägledning till större merförsäljning, korsförsäljning och förnyade affärsmöjligheter under hela din försäljningscykel.

Hantera din ekonomi

Fatta informerade beslut baserat på relevant data och få en komplett vy av verksamheten. Få snabbare ekonomiska avslut, anpassade rapporter och mer exakta prognoser.

Projekt som håller tid och budget

Utveckla, ändra och kontrollera budgetar för att uppnå lönsammare projekt och fatta effektiva beslut med hjälp av realtidsinsikter.

Vår lösning

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central är en komplett lösning för verksamhetsstyrning som är enkel att använda och implementera. Med den kan du koppla ihop hela företaget och fatta smartare beslut.

Vår process för långsiktig framgång

1
Analys

Tillsammans med ert team genomför vi en förstudie, där verksamhetens viktigaste krav och behov analyseras och där vi identifierar grundläggande processer och flöden. Förstudien resulterar i ett lösningsförslag och en offert på ett projektgenomförande.

2
GENOMFÖRANDE

Vi implementerar Business Central enligt vår beprövade projektmetodik, där era affärsprocesser står i fokus. Vi säkerställer att era användare utbildas och att ni tryggt kan starta upp er nya affärsystemslösning. Våra projekt erbjuds ofta mot ett fast målpris, för er trygghet.

3
Framtids­säkring

För att säkra er systeminvestering över tid erbjuder vi en övergripande förvaltningslösning, där vi tar fullt ansvar för er Business Central-miljö och ger tillgång till snabb och effektiv support. Vi ser även till att arbeta operativt, taktiskt och strategiskt med er, i syfte att kontinuerligt kunna utveckla er lösning.

Henrik Hansson

CFO PÅ HUMPHREE

Vi hjälpte Humphree modernisera sitt affärssystem.

“Goodfellows levererar inte bara det vi ber om, de utmanar och ifrågasätter oss. Det visar på hur mycket de faktiskt bryr sig om att slutresultatet blir bra. De vill hjälpa oss på riktigt och vi jobbar mot samma mål. Det gör det till ett väldigt värdefullt partnerskap för Humphree.”

Hör av dig och få personlig hjälp att hitta rätt lösning.

Behöver du hjälp med ditt affärssystem? Vi gör en nulägesanalys och ger därefter ett konkret förslag på vad du behöver för att framtidssäkra din verksamhet.