Vi är Goodfellows.
Vi gör ditt liv enklare.

Vi finns här vid din sida. För att små och medelstora företag ska ha rätt till lika vältrimmade affärs­processer som storbolagen. För att du ska kunna jobba smartare och fokusera på att bygga ditt företag och utveckla ert erbjudande. Vi gör ditt liv lättare genom att stötta upp med allt som rör IT och digitalisering.

Det bästa vi vet är att hjälpa företag spara tid och pengar genom att göra rätt saker.

3 snabba om oss.

>

Vi slutar aldrig utvecklas.

Inom Goodfellows Group utvecklar vi närliggande affärsområden. Här ser vi en framtid med många dotterbolag inom den digitala arenan – en plats för dig med entreprenörsdrömmar att växa på!

>

Vår process är inte som andras.

Vi börjar med en analys där vi går igenom era behov och ger förslag på möjliga lösningar. Vi går även igenom mål och era långsiktiga behov för att kunna hjälpa er på ett strategiskt plan. Vi implementerar sedan en första pilotversion för att säkerställa att lösningen är rätt för er. När lösningen är på plats går vi in i strategisk framtidssäkring. Det innebär att vi arbetar tillsammans med er för att löpande fånga upp allt från behov av support och utbildning till förändringar i er verksamhet.

>

Vi älskar nya idéer och eldsjälar.

Inom Goodfellows Ventures agerar vi som investmentbolag. Här letar vi spännande bolag som använder digitala hjälpmedel för att bygga nya affärer och lösa utmaningar – på platser där vi själva inte verkar men ser stor potential. Adfenix, Lagerhaus och Vobbiz är några exempel på företag vi är med och växer.

Våra kunder är företag med starka ledare och sunda värderingar.

De finns i ett flertal branscher, allt från konstruktion till retail. Det de har gemensamt är att de, precis som vi, har en bra idé i grunden och ett brinnande intresse för att bygga företag på bästa möjliga sätt.

Vår själ är det bankande entreprenörshjärtat.

Vår väg uppåt har kantats av hårt arbete, blod, svett och tårar – precis som våra kunders vägar. Idag genomsyras de råd vi ger av de lärdomar och erfarenheter vi samlat på oss som passionerade entreprenörer. Allt vi gör – allt vi råder dig att göra – vill vi ska vara rätt för dig, just i det läge du befinner dig, för den framtid du siktar på.

Vi jobbar för att kunna erbjuda våra kunder fler smarta tjänster som stöttar affärsprocesser. Så att du och alla andra briljanta entreprenörer där ute kan lägga er tid och energi på att bygga fantastiska verksamheter.

Vi är Goodfellows. Vännerna som gör allt för att du ska nå din fulla affärspotential.