Ett långsiktigt partnerskap som tar dig till det goda livet.

Vi har byggt Goodfellows med våra kunder som utgångspunkt. Därför har vi utformat ett erbjudande som är anpassat för att skapa verklig effekt och värde, både på kort och lång sikt. I oss får du en partner som alltid kommer se till ditt bästa, och hjälpa dig att nå alla dina mål.

Vårt mål? Att göra ditt liv bättre.

Vi tar ett helhetsgrepp kring dina IT-tjänster.

Vad är det goda livet för oss?

>

Bäst effekt — inte det som kostar mest

Vi heter Goodfellows av en anledning. Vår affärsetik utgår från sunt förnuft; vi gör det som är bäst för dig istället för det som betalar oss bäst. Det är en anledning till varför många av våra kunder hängt med oss sedan vi startade.

>

Bindningsfritt

Glöm långa årsavtal hos passiva leverantörer. Hos oss stannar du bara så länge du tycker att vi gör ett bra jobb. Därför är våra avtal bindningsfria.

>

Fast pris

I vår bransch finns det tyvärr oseriösa leverantörer som tjänar på att kundens IT-problem aldrig riktigt blir lösta. Vi tänker tvärtom och tar fast pris för våra tjänster inom IT-support. Det innebär att du kan höra av dig så ofta du behöver utan att det kostar mer. På så sätt har vi incitament att säkerställa att din it-drift fungerar både nu och i framtiden.

>

Maxkostnad för projekt

Ogillar du skenande projektkostnader? Det gör vi också. Därför får du alltid ett takpris av oss för enskilda projekt. Ditt projekt kommer aldrig kommer övergå takpriset, även om vi behöver jobba mer än tänkt. Och skulle det gå snabbare än planerat debiterar vi självklart mindre. Enkelt, ärligt och lätt att budgetera.

>

Förstudie innan offert

Ibland är vi lite jobbiga. Vi vill nämligen att de projekt vi åtar oss ska bli rätt från början. Därför gör vi alltid förstudier innan vi skickar en offert. På så sätt vet du att vi gjort vår hemläxa och föreslår en lösning och ett pris som är anpassat efter din utmaning.

Våra tjänster gör ditt liv lättare.

Goodfellows INFRA

It, support och drift

En helhetslösning för ditt företags interna IT-avdelning. Du slipper oron och kan ägna dig åt dina affärer istället.

Microsoft 365 + GF Cloud

Goodfellows Business

Affärssystem

Koppla ihop hela företaget och fatta smartare beslut. Vi hjälper dig att lyckas med din affärsutveckling.

Microsoft Dynamics 365

Goodfellows AI

Microsoft AI & Copilot

Dra nytta av Microsofts inbyggda Copilot eller bygg dina egna AI-lösningar på Microsoft Azure

Microsoft AI & Copilot 

GOODFELLOWS Säkerhet

IT- och informationssäkerhet

Ta kontroll över säkerhetsläget i ditt företag. Vi anpassar ett skydd utifrån era behov.

Microsoft Security + ISO 27001 

Hör av dig och få personlig hjälp att hitta rätt lösning.

Vi räddar redan våra kunder från potentiella server-kraschar, ostrukturerade IT-miljöer och skenande kostnader. Vi hjälper gärna dig också.