Microsofts AI & Copilot Lösningar

Navigera i den AI-Drivna Eran.

Microsoft AI är här, och det representerar ett av Microsofts mest spännande produktsläpp någonsin. Detta är teknologi som förändrar affärsmodeller och revolutionerar industrier från grunden. Med våra AI-lösningar blir du effektivare och skapar utrymme för innovation. Välkommen till en framtid där din verksamhet blomstrar.

AI Påverkar oss Alla 

2023 kommer förmodligen att gå till historien som året AI på allvar började förändra spelreglerna. Vi har långt ifrån sett slutet, men vi har sett början och den innehåller allt från människolik AI-baserad kundtjänst till AI-baserad produktdesign.

Effektivitet Här och Nu 

Genom att utnyttja Microsoft Copilot och andra AI-teknologier kan ditt team arbeta smartare. Vi erbjuder utbildning i dessa verktyg som transformerar sättet ni arbetar i produktivitets- och samarbetsverktyg.

Dörren till Innovation 

Med AI-drivna verktyg kan ditt företag utforska nya affärsmodeller och skapa nya tjänster eller produkter. Med AI kan företag analysera extrema datamängder i realtid och därmed exempelvis förutse kundbeteenden och automatisera komplexa uppgifter.

Vår lösning

Lås Upp Potentialen i Din Digitala Transformation med Våra AI-baserade Lösningar 

Oavsett var du befinner dig på din AI-resa, har vi ett paket som passar dina behov. Från grundläggande introduktioner i Microsoft Copilot till avancerade, skräddarsydda AI-lösningar på Azure, våra erbjudanden är designade för att driva din verksamhet framåt. 

VÅRT ERBJUDANDE 

1
Copilot Startpaket 

Vad det är: Ett heltäckande paket som inkluderar licensiering och utbildningskurser i Microsoft Copilot. 

Fördelar: Snabb och smidig introduktion till Copilots funktionaliteter, ökad produktivitet från dag ett, och en snabbare inlärningskurva för ditt team. 

2
Skräddarsydda AI-lösningar på Azure 

Graph Connectors: Låt datan som finns i ditt Affärssystem, CRM, PIM eller annat system få utvecklas med hjälp av Copilot.

Andra AI-modeller: Där Microsofts AI-modeller inte lämpar sig kan alternativa modeller integreras på Azure. 

API-integration för utgående data: Ställ in och hantera API:er för att effektivt hantera och distribuera data. 

Lars Carlsson

COO PÅ Alnab

Vi hjälper Alnab driva digitaliseringen framåt.

“Vi känner att Goodfellows är en partner som vill oss väl. Vi vill expandera och de förstår värdet av våra tillväxtmål. De hjälper oss att driva digitaliseringen framåt och jag känner en otrolig trygghet att ha dem i ryggen under den här resan”

Stig in i AI-eran med oss!

Kickstarta din AI-resa med Microsoft Copilot och upptäck hur skräddarsydda AI-lösningar kan förvandla ditt företag. Redo att börja? Kontakta oss nu för en konsultation.