Microsoft Copilot Lösningar

Navigera i den AI-Drivna Eran med Copilot.

Microsoft Copilot är här, och det representerar ett av Microsofts mest spännande produktsläpp någonsin. Med Microsoft Copilot blir du effektivare och skapar utrymme för innovation. Välkommen till en framtid där din verksamhet blomstrar.

AI Påverkar oss Alla 

2023 kommer förmodligen att gå till historien som året AI på allvar började förändra spelreglerna. Vi har långt ifrån sett slutet, men vi har sett början och den innehåller allt från människolik AI-baserad kundtjänst till AI-baserad produktdesign.

Effektivitet Här och Nu 

Genom att utnyttja Microsoft Copilot kan ditt team arbeta smartare. Vi hjälper er att komma igång och utvecklas i dessa verktyg som transformerar sättet ni arbetar i produktivitets- och samarbetsverktyg.

Säkert i grunden 

Med ärvda säkerhets-, efterlevnads- och integritetspolicyer som redan finns i Microsoft 365 kan du vara trygg i att din data hanteras på rätt sätt.

Vår lösning

Lås Upp Potentialen i Din Digitala Transformation med Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot är ett AI-drivet produktivitetsverktyg som integreras med dina dagliga Microsoft 365-appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams med flera. Det använder storskaliga språkmodeller och integrerar dina data med Microsoft Graph för att erbjuda säker och intelligent assistans i realtid.

I Word kan Copilot hjälpa till med att skriva, redigera och sammanfatta texter, samt skapa första utkast baserat på enkla anvisningar. Copilot i Excel underlättar dataanalys och utforskning, och föreslår till exempel nya formler baserade på dina frågor. I PowerPoint kan Copilot hjälpa till att omvandla dokument till presentationer eller skapa nya presentationer från enkla anvisningar. Copilot i Outlook förenklar e-posthantering genom att sammanfatta långa e-posttrådar och förvandla snabba anteckningar till professionella meddelanden. Copilot i Teams underlättar möten genom att sammanfatta diskussioner, organisera nyckelpunkter och sammanfatta viktiga åtgärder.

VÅRT ERBJUDANDE 

1
Microsoft 365 Copilot – Get Ready!

Vad det är: Licensiering, förberedelsearbete och hur du bäst kommer igång

I detalj:

  • Vi hjälper dig att komma fram till rätt licensieringsmodell för ditt företag
  • Vi säkerställer att din infrastruktur är på plats för bästa Copilot upplevelse
  • Säker och effektiv informationshanterings så att Copilot fungerar optimalt
  • Hjälp med hur du drar nytta av Copilot och kontinuerligt utvecklar din verksamhet med AI

Fördelar: Snabb och smidig introduktion till Copilots funktionaliteter, ökad produktivitet från dag ett, och en snabbare inlärningskurva för ditt team. 

2
Skräddarsy Microsoft 365 Copilot 

Vad det är: Låt datan som finns i ditt Affärssystem, CRM, PIM eller annat system få utvecklas med hjälp av Copilot.

Fördelar: Knyt ihop ditt ekosystem av applikationer och låt AI öka din produktivitet.

Lars Carlsson

COO PÅ Alnab

Vi hjälper Alnab driva digitaliseringen framåt.

“Vi känner att Goodfellows är en partner som vill oss väl. Vi vill expandera och de förstår värdet av våra tillväxtmål. De hjälper oss att driva digitaliseringen framåt och jag känner en otrolig trygghet att ha dem i ryggen under den här resan”

Stig in i AI-eran med oss!

Kickstarta din AI-resa med Microsoft Copilot och upptäck hur AI kan förvandla ditt företag. Redo att börja? Kontakta oss nu för en konsultation.