Referenser

Vi har äran att bygga effektiva och säkra IT-miljöer, som stöttar våra fantastiska kunder i deras affärsutveckling, varje dag i veckan. Du kanske är nyfiken på vad våra kunder har att säga om oss?

Först vill vi bara framföra ett innerligt tack till våra vänner och kunder. Tack för att vi får vara med på resan och bidra till er framgång!

Axkid

Behov av ett affärssystem med beslutsstöd

När Goodfellows kom in i bilden, levererade inte Axkids affärssystem det beslutsstöd de behövde för att kunna fortsätta sitt viktiga arbete på bästa sätt. Datastrukturen var föråldrad och affärssystemet gav inte längre stöd för de nya processer som företaget utvecklat under åren.

Bransch: Bilsäkerhet Antal anställda: 40 - 60 st Omsättning: 97,5 MSEK (2018) Marknad: Europa och Kina
Vi känner verkligen att vi kan möta framtiden med Business Central och med Goodfellows i ryggen. Nu kan vi få realtidsdata på alla viktiga nyckeltal i företaget och det är enkelt för alla att ta ut rapporter. Helt enkelt det beslutsstöd vi sökt länge.
Joel Kullander

CFO, Axkid

Läs hela caset »

Ntex Inrikes

Behov av strategi och tillgänglighet

Med ett välutvecklat nätverk av duktiga transportörer runt om i landet servar Ntex Inrikes över hela Sverige, dygnet runt. Att system och teknik fungerar oklanderligt är viktigt för alla företag, men för en verksamhet som Ntex Inrikes – som är igång och jobbar dygnet runt – är kraven på tillgänglighet extra stora.

Bransch: Transport Antal anställda: 100 st Omsättning: 360 MSEK Marknad: Sverige
Tack vare samarbetet med Goodfellows har vi byggt upp en strukturerad IT-miljö som innebär att vi snabbt kan återkoppla till våra kunder, vilket har förbättrat vår service avsevärt.
Christian Yngvesson

Tekniskt ansvarig på Ntex Inrikes

Läs hela caset »

AXEL Christiernsson

Behov av struktur & flexibilitet

Med olika leverantörer inom IT-området, hade AXEL en IT-miljö som behövde anpassas efter organisationens behov. Som växande bolag behövde AXEL en effektiv och strukturerad helhetslösning för IT, både globalt och lokalt.

Bransch: Tillverkande industri Antal anställda: 320 - 350 st Omsättning: Ca 1500 MSEK Marknad: Hela världen, främst Europa och Nordamerika
Vi vill ha det som är bäst för AXEL. Vi behöver inte alltid det som är coolast. Nu håller vi på att bygga upp en miljö som är anpassad efter våra behov och framtidsplaner.
Fredrik Jonasson

IT-chef på AXEL Christiernsson

Läs hela caset »

Dr Denim

Behov av proaktivitet och tillväxt

Dr Denim var inte nöjda med sin tidigare IT-leverantör, varken när det gällde lösning, proaktivitet eller tillgänglighet. De behövde en partner som kunde leverera med hög servicenivå, som hade god förståelse för de system de arbetade med och som kunde stötta deras tillväxt.

Bransch: Retail Antal anställda: 40 - 60 st Omsättning: 150 - 200 MSEK Marknad: Europa, USA och Kanada
De senaste två åren har vi i princip inte haft någon upplevd nedtid. Inom rimlighetens gränser, skulle jag säga att vi är ganska nära en IT-drömvärld.
Alexander Graah

VD och IT-ansvarig på Dr Denim

Läs hela caset »

Ekan

Behov av effektivitet och bättre IT-struktur

Ekans IT-miljö har vuxit fram över tid i takt med företagets utveckling. Som ett växande konsultbolag med kontor på flera orter behövde se sig om efter en ny, bredare leverantör som kunde erbjuda strategiska råd och en god uppföljning och dokumentation av åtgärder.

Bransch: Management Consulting Antal anställda: 40 - 60 st Omsättning: 50 - 100 MSEK Marknad: Stockholm och Göteborg
Vi vill hjälpa våra kunder att tänka nytt och skapa framgång. Nu har vi en IT-miljö som stödjer våra ambitioner fullt ut!
Susann Gebart

IT-ansvarig på Ekan

Läs hela caset »

Twist & Tango

Behov av struktur och ett proaktivt förhållningssätt

Twist & Tangos IT-miljö låg på en reaktiv nivå, där de släckte de bränder de kunde samtidigt som de försökte vara effektiva i sitt arbete. De behövde hjälp av någon som kunde ligga steget före och arbeta mer proaktivt, för att kunna lita på att systemen fungerade och själva fokusera på att driva företaget framåt.

Bransch: Konfektion Antal anställda: 20 - 40 st Omsättning: 50 - 100 MSEK Marknad: Europa
Vi kan arbeta mer fokuserat och effektivt på vårt affärsområde när Goodfellows har en övergripande koll på vår IT-miljö.
Tina Foghammar

VD på Twist & Tango

Läs hela caset »

Franchetti

Behov av bättre struktur och kostnadskontroll

Franchetti är ett framgångsrikt och växande bolag, som var i behov av en effektivisering av sin IT-struktur och behövde uppnå bättre tillgänglighet och högre kostnadseffektivitet.

Bransch: Konfektion/konceptutveckling Antal anställda: 20 - 40 st Omsättning: 200 - 250 MSEK Marknad: Skandinavien
Det känns som vi är förenade med Goodfellows i ett gemensamt mål. Att vi i snabb takt skall fortsätta att växa som ett ungt innovationsdrivet modevarumärke som gör skillnad på marknaden.
Andreas Franchetti

VD på Franchetti

Läs hela caset »

VBK

Behov av helhetssyn och strategi

I en bransch som är under stark tillväxt, där varje timma är viktig för VBKs kunder, är betydelsen av en professionell IT-avdelning stor. VBK jobbade länge med en IT-partner som också var deras mjukvaruleverantör och hade också en egen medarbetare som agerade IT-support. Men när VBK växte blev behovet av en närvarande och kunnig IT-partner med strategisk helhetssyn på IT-miljön mer och mer angeläget.

Bransch: Teknisk konsultverksamhet (bygg & anläggning) Antal anställda: 80 - 100 st Omsättning: 100 - 150 MSEK Marknad: Sverige
Vi vet att Goodfellows bevakar marknaden, strukturer och system. För oss, som strävar efter att ligga i teknisk framkant inom vår bransch, är det skönt att ha en stabil IT-miljö som både vi och våra kunder kan lita på.
Anna Hallberg

IT-ansvarig på VBK

Läs hela caset »

Ebeco

Behov av effektivitet och struktur

Driftsäkerhet, proaktivitet och modernisering stod i fokus när Ebeco, ett växande och innovativt bolag med stort kundfokus, letade ny IT-partner för några år sedan.

Bransch: Värmelösningar Antal anställda: 20 - 40 st Omsättning: 100 - 200 MSEK Marknad: Skandinavien
Med hjälp av Goodfellows har vi frigjort tid så att vi kan fokusera på vår egna affärsutveckling.
Åsa Andersson

IT-ansvarig på Ebeco

Läs hela caset »