Vi drar på oss
super­hjälte­dräkten


...och räddar kunder från potentiella server-kraschar, ostrukturerade IT-miljöer och skenande kostnader. Nu erbjuder vi en kostnadsfri handlingsplan för er som vill få en lönsammare och bättre IT-miljö.

100 trogna kunder vet att vi löser deras utmaningar

Och deras samlade utmaningarna genom åren har gjort oss till en IT-partner som vet hur man kombinerar affärer och teknik på bästa sätt.

Vi drar på oss superhjälte­dräkten

… och räddar kunder från potentiella server-kraschar, ostrukturerade IT-miljöer och skenande kostnader. Nu erbjuder vi en kostnadsfri handlingsplan för fem företag som vill få en lönsammare och bättre IT-miljö.

goodfellows-it-drift-karl-josef-alt

VÅRT ERBJUDANDE

IT, drift & support

Helhetslösning för din interna IT-avdelning. Du slipper oron och kan ägna dig åt dina affärer istället.

Läs mer »

VÅRT ERBJUDANDE

Affärssystem

Koppla ihop hela företaget och fatta smartare beslut. Alltid till fast månadskostnad.

Läs mer »

Goodfellows AB

Senaste nytt

Välkommen Christopher!

Låt oss presentera vår nya inköpare, Christopher Bäckström! Han är superhjälten som ser till att våra kunder får rätt hårdvara, till rätt pris och i rätt tid. Christopher är inte bara en av våra senaste och härligaste nyförvärv. Han är dessutom tv-spelsfantast, självutnämnd teknikguru och som han själv kallar det; ”en klassisk källarnörd”. Läs mer »

Nyheter

Välkommen Madde Oskarsson!

"Det som lockade mig till Goodfellows var fokuset på kund, teamkänsla samt att man vill utmana branschen med sitt sätt att sälja. Ser fram emot om att fortsätta utmana branschen tillsammans med teamet." Läs mer »

Nyheter

Välkommen Paula Sandberg

Goodfellows växer och välkomnar Paula Sandberg till Goodfellows-familjen! Paula tar rollen som teamleader för kundansvariga på Goodfellows samt rollen som partneransvarig mot Microsoft. Läs mer »

Nyheter

Gå till alla inlägg »

Axkid

Behov av ett affärssystem med beslutsstöd

När Goodfellows kom in i bilden, levererade inte Axkids affärssystem det beslutsstöd de behövde för att kunna fortsätta sitt viktiga arbete på bästa sätt. Datastrukturen var föråldrad och affärssystemet gav inte längre stöd för de nya processer som företaget utvecklat under åren.

Bransch: Bilsäkerhet Antal anställda: 40 - 60 st Omsättning: 97,5 MSEK (2018) Marknad: Europa och Kina
Vi känner verkligen att vi kan möta framtiden med Business Central och med Goodfellows i ryggen. Nu kan vi få realtidsdata på alla viktiga nyckeltal i företaget och det är enkelt för alla att ta ut rapporter. Helt enkelt det beslutsstöd vi sökt länge.
Joel Kullander

CFO, Axkid

Läs hela caset »

Ntex Inrikes

Behov av strategi och tillgänglighet

Med ett välutvecklat nätverk av duktiga transportörer runt om i landet servar Ntex Inrikes över hela Sverige, dygnet runt. Att system och teknik fungerar oklanderligt är viktigt för alla företag, men för en verksamhet som Ntex Inrikes – som är igång och jobbar dygnet runt – är kraven på tillgänglighet extra stora.

Bransch: Transport Antal anställda: 100 st Omsättning: 360 MSEK Marknad: Sverige
Tack vare samarbetet med Goodfellows har vi byggt upp en strukturerad IT-miljö som innebär att vi snabbt kan återkoppla till våra kunder, vilket har förbättrat vår service avsevärt.
Christian Yngvesson

Tekniskt ansvarig på Ntex Inrikes

Läs hela caset »