Välkommen på Webinar – Microsofts nya affärssystem i molnet

Goodfellows-familjen växer och vi är extra glada att berätta vi nu startat ett nytt bolag, Goodfellows Business Partner. Genom det lyfter vi vårt erbjudande till att också vara en partner för Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central. Detta innebär att vi från och med nu kommer vara en komplett digital partner där vi kan ta helhetsansvar för våra kunders digitala behov, från strategi till affärssystem, drift, underhåll och support.

Många av er har redan uppmärksammat den nya ikonen, Dynamics 365, som finns när ni loggar in på office 365 portalen. Dynamics är en fullt integrerad affärssystemlösning som bygger på det som tidigare hette Navision. Med Dynamics 365 Business Central har Microsoft tagit nästa steg i resan att förbättra produktiviteten hos moderna företag. Dynamics 365 Business Central är ett komplett affärssystem, som fungerar sömlöst med Office 365. Det ger dig ökad produktivitet, bättre kontroll och en användarupplevelse utöver det vanliga.

Vi hälsar dig välkommen till en första introduktion och presentation och översiktsdemo av affärssystemet och hur det hänger ihop med övriga Microsoftapplikationer.

Vad:Webinar - Dynamics 365 Business Central

När:2019-04-11 08:30 - 09:15

Var:Länk kommer i bekräftelsemail

Pris:-


  Relaterade inlägg

  Microsoft Dynamics 365 Business Central för konsultverksamheter

  För snart två veckor sedan hade vi vårt första webinar om Microsoft Dynamics 365 Business Central. Då… Läs mer »

  Välkommen på Webinar – Microsoft Business Central – Affärssystemet du aldrig växer ur

  Att byta affärssystem är en stor utmaning för de flesta verksamheter. Tänk om du kunde investera i ett affärssystem som… Läs mer »

  Webinar – Business Central för projekt och tjänsteorienterade bolag – Progressus

  Välkommen på ett webinar där vi visar upp Microsoft Dynamics 365 – Business Central tillsammans med Progressus PSA. Progressus är… Läs mer »

  Gå till alla inlägg »