Nyast i Goodfellows gänget

Låt oss presentera vår nya medarbetare Jonatan Csok som i somras tog studenten från NTI gymnasiet med inriktning IT och nätverkssäkerhet.

Under hans sista tid på gymnasiet så valde han att ha Goodfellows som praktikplats – ”det har varit sjukt intressant att se verkligheten av den riktiga IT-världen. Arbetet tillsammans med grymma kollegor har hjälpt mig i många frågor. Det märks att det är ett gäng ”Good fellows”! Ingen dag är den andra lik och fylls med nya utmaningar hela tiden” säger Jonathan.

Som en uppskattad medarbetare så kände vi här på Goodfellows att Jonatan snabbt blev en del av gänget och en person vi inte ville förlora. Arbetskontraktet skrevs redan innan studentens stundande dag.

– ” Jag måste säga redan nu att framtiden här på Goodfellows ser ljus ut, möjligheten att växa här som IT-guru är enorm. Jag har bara börjat, men detta kommer bli grymt!”

Vi är väldigt glada av att ha Jonatan med i fasen att utveckla bolaget framåt. Nya unga tankar och visioner är med och tar oss framåt. Med sitt varma och serviceminded tankesätt så passar Jonatan in här som handen i handsken.

Jonathan kommer finnas här som en resurs för våra kunder i vårt kundcenter med dagliga frågor om allt mellan himmel och jord i IT-världen. ” Jag sitter tillsammans med flera härliga kollegor och supporterar via både telefon och mail, vilket innebär mycket härlig kontakt med våra kunder.

Med ett brinnande intresse för IT så tillbringar även Jonatan en stor del av sin fritid till att jobba på sina egna servrar och uppsättningar. -”Att testa och se hur andra servrar är installerade gör att mitt intresse växer varje dag. Det är härligt att kunna kombinera nöje och nytta” – avslutar Jonathan innan han springer tillbaka till behövande kunder.

Vi hälsar Jonathan varmt välkommen till Goodfellows!


Relaterade inlägg

Prissättning som ger högre lönsamhet, hur lyckas man med ”rätt” prissättning?

Hej vänner, När det gäller prissättning så finns det flera olika tillvägagångssätt beroende verksamhet, produkt och… Läs mer »

Säg hej till Björn – teamleader för Goodfellows Kundcenter

Björn arbetar idag som teamleader för Goodfellows Kundcenter och är kanske därigenom redan känd för flera. Björn började arbeta på… Läs mer »

Så klarar du kraven i GDPR

Fler och fler företag börjar titta på hur den nya europeiska datalagstiftningen GDPR kommer påverka dem när den införs i maj… Läs mer »

Gå till alla inlägg »