Microsoft Dynamics 365 Business Central för konsultverksamheter

För snart två veckor sedan hade vi vårt första webinar om Microsoft Dynamics 365 Business Central. Då hade vi en mer generell presentation av systemet och dess möjligheter. 

Nu följer vi upp detta tillfälle och fokuserar mer på Konsultverksamheter och kommer demonstrera systemet utifrån typiska behov och krav i den typen av affärsverksamhet. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central för konsultverksamheter


Använder ni fortfarande olika program för tid- och projekt samt ekonomi?
Förlorar ni pengar på lediga konsulttimmar ni inte visste att ni hade?
Saknas det alltid timmar på tidsrapporter i slutet på månaden?
Känns det som att ni inte har full kontroll över hela verksamheten?

Detta är några av de utmaningar vi hör från konsultbolag och där mycket grundar sig i en IT-miljö, som inte är enhetlig.

Microsoft Dynamics 365 Business Central för konsultverksamheter är ett ”allt-i-ett”-system, som förutom projektdelarna även innehåller CRM, order, inköp, och redovisning, för att stödja en projektinriktad verksamhets olika affärsprocesser.

Med Dynamic Business Central 365 för konsultverksamheter får ni:

 • Kontroll på er tidsrapportering med en härlig medarbetarupplevelse
 • Överblick vilka resurser som är tillgängliga
 • Projektuppföljning från tidsrapportering till fakturering och redovisningAnmäl er på detta Webinar, för en överflygningsvisning av Dynamics 365 Business Centrals många möjligheter. Även ni som inte driver konsultverksamhet kommer få bra inblick i systemets möjligheter.


Goodfellows-familjen växer och vi är extra glada att berätta vi nu startat ett nytt bolag, Goodfellows Business Partner. Genom det lyfter vi vårt erbjudande till att också vara en partner för Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central. Detta innebär att vi från och med nu kommer vara en komplett digital partner där vi kan ta helhetsansvar för våra kunders digitala behov, från strategi till affärssystem, drift, underhåll och support. 

Vad:Webinar - Dynamics 365 Business Central

När:2019-05-10 08:30 - 09:15

Var:Länk kommer dagen innan i bekräftelsemail

Pris:-


  Relaterade inlägg

  Välkommen på fotbolls-VM hos Goodfellows!

  Nu drar snart fotbolls – VM igång och det vill vi uppleva tillsammans med dig! Du och en kollega är… Läs mer »

  Webinar – Business Central för projekt och tjänsteorienterade bolag – Progressus

  Välkommen på ett webinar där vi visar upp Microsoft Dynamics 365 – Business Central tillsammans med Progressus PSA. Progressus är… Läs mer »

  Välkommen på Webinar – Microsofts nya affärssystem i molnet

  Goodfellows-familjen växer och vi är extra glada att berätta vi nu startat ett nytt bolag, Goodfellows Business Partner. Genom det… Läs mer »

  Gå till alla inlägg »