Lär känna Martin Forsberg

“Det roliga med mitt arbete är att ingen dag är den andra lik. Det är allt från rådgivning inför inköp till projektplanering och offertskrivning, men framförallt består mina dagar av kundkontakt. Nu sker många möten på distans, men jag har alltid en nära dialog med mina kunder, det är viktigt.” 

Idag vill vi presentera länken mellan Goodfellows och våra kunder – Martin Forsberg, kundansvarig.

Vad är din roll på Goodfellows?

”Jag hjälper våra kunder och ser till att de alltid har rätt fakta och kunskap för att kunna ta viktiga och nödvändiga beslut för sin verksamhet.”

Varför gillar du att jobba på Goodfellows?

“För mig är det viktigt att känna att min chef och ledningen har förtroende för mig och att de litar på att jag ser till kunderna och Goodfellows bästa. Det förtroendet får jag här och gör att jag har en väldigt rolig roll som jag verkligen trivs i.”

Vad är det bästa med Goodfellows skulle du säga?

“Vi har en väldigt bra gemenskap som genomsyrar allt som sker i bolaget. Vi går alltid den där extra milen för både kunder och kollegor. I min bok är det otroligt viktigt för att trivas och att vilja prestera på topp hela dagen, varje dag.” 

Hur kom du i kontakt med Goodfellows första gången?

”Första gången var flera år sedan då jag åkte med en dåvarande arbetskollega till Goodfellows för att spela spel och ta en pilsner. Jag tyckte redan då att det verkade vara en väldigt trevlig och rolig arbetsplats. När jag sedan valde att se mig om efter nya utmaningar fanns det en väldigt passande öppning på Goodfellows och jag har inte ångrat mig en sekund sedan dess.” 

Som en härlig avslutning – vad gör dig extra glad just nu? 

”Det finns många saker som gör mig glad men just nu är min största lycka är, Ludvig, min tio månader gamla son. Han är så otroligt rolig, lär mig massor och lyser upp vardagen något helt fantastiskt.”


Relaterade inlägg

Goodfellows är stolt sponsor till Ung Företagsamhet

Goodfellows stöttar nästa generations entreprenörer!  Förutom att Goodfellows hjälper små- och medelstora bolag att frigöra tid och fokusera på sin… Läs mer »

Prissättning som ger högre lönsamhet, hur lyckas man med ”rätt” prissättning?

Hej vänner, När det gäller prissättning så finns det flera olika tillvägagångssätt beroende verksamhet, produkt och… Läs mer »

Har du koll på sanningar och myter om GDPR?

Datumet då EU:s nya datalagstiftning GDPR börjar gälla närmar sig med stormsteg. Den nya lagstiftningen berör alla företag och kommer… Läs mer »

Gå till alla inlägg »