Goodfellows är stolt sponsor till Ung Företagsamhet

Goodfellows stöttar nästa generations entreprenörer! 

Förutom att Goodfellows hjälper små- och medelstora bolag att frigöra tid och fokusera på sin affärsutveckling, så vill vi också vara med att stötta nästa generations entreprenörer. Vi är därför stolt sponsor till den ideella utbildningsorganisationen Ung Företagsamhet. Goodfellows koncernchef Karl Malmström har tidigare varit mentor för en mängd spännande UF-företag här i Göteborg och har därigenom delat med sig av sin mångåriga kunskap och erfarenhet som entreprenör. Vi på Goodfellows tycker det är viktigt att stötta och uppmuntra unga i deras entreprenörskap, då det är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Ung Företagsamhet har sedan 1980 stärkt över 360 000 gymnasieelever inför livet efter skolan genom sin utbildning UF-företagande. Tack vare vårt partnerskap med Ung Företagsamhet är vi med och ger ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Läs mer om Ung Företagsamhet och deras kommande event här.


Relaterade inlägg

God jul & gott nytt år!

God jul och gott nytt år önskar vi på Goodfellows! Vi vill passa på att tacka alla kunder och… Läs mer »

Partnerskap med ÖIS Fotboll

Det är glädjande att nu presentera att vi ingår ett 3-årigt avtal med ÖIS Fotboll. Samarbetet innebär också att Goodfellows… Läs mer »

Välkommen Oliver Högström

Goodfellows växer och välkomnar Oliver Högström som IT-tekniker.  Läs mer »

Gå till alla inlägg »