6 tips för ett framgångsrikt 2015

Så här i slutet på året börjar tankarna gå tillbaka på det gångna året och alla de händelser vi tycker är värda att minnas. Oftast ler vi för oss själva och konstaterar att året har gått väldigt fort, men att det minsann blev en bra sommar och att det gick bra på jobbet. Nåväl alla de händelser som inte var lika minnesvärda är erfarenheter som vi kan lära oss av och som bidrar till att vi kan prestera ännu bättre. Vi har listat 6 tips som är värda att lägga på minnet inför det nya året och som underlättar resan mot framgång 2015.

#1 Var inte rädd för att misslyckas – rädsla är fiende till vår skapandes hjälte inombords. Rädsla tar död på all kreativitet och all potential till innovation. Det finns många sätt att bryta barriärerna som står mellan dig och din framgång, så länge du är villig att göra vad som krävs för att lyckas finns det inget misslyckande.

#2 Våga vara expert – Tvivla inte på dig själv när du påbörjar ett nytt projekt. Älskar du ämnet och det du gör kommer du ta till dig så mycket information du bara kan. Acceptera att lärandet och expertkompetens är en resa.

#3 Tillåt dig själv att ha roligt – se till att skapa en rolig arbetsmiljö, det gynnar kreativitet och ökar möjligheterna för personlig utveckling.

#4 Vårda dina relationer – underhåll dina relationer med medarbetare, partners och andra företag. En öppen dialog och samarbeten inspirerar till nya idéer och ökar möjligheterna till affärsutveckling och framgång.

#5 Fokusera på det unika som gör dig till den du är – det är inte alltid vi kommer med helt nya idéer och mycket av det vi gör har redan gjorts av andra, om så är fallet tänk istället på din unika kompetens och hur du kan göra det ännu bättre.

#6 Definiera om dig själv – du är dina tankar om dig själv, för att bli framgångsrik måste du tänka på dig själv som en tillväxtmotor och vad du kan bli snarare än vad du är i nuläget.

För att lyckas krävs mer än att vara kreativ. Du behöver vara en risk-tagare när du delar och driver igenom dina nya idéer och produkter/tjänster. Det krävs även en stor del tålamod i väntan på lansering av dina initiativ. Även när allt verkar blåsa i motvind gäller det att hålla modet uppe och drömmarna vid liv.

Med detta önskar vi er ett Gott Nytt Framgångsrikt år!


Relaterade inlägg

Sverige tvåa när det kommer till digitalisering

Digitaliseringen påverkar alla företag – mer eller mindre. Ofta kan det vara som med ketchupen, det händer ingenting och allt fortgår… Läs mer »

Vi välkomnar Nenad!

Det är spännande tider hos oss på Goodfellows och efter ett antal månader med aktivt rekryteringsarbete är vi glada över… Läs mer »

Pressmeddelande – Goodfellows investerar i Sneaky Steve

Sveriges nästa stora varumärke tar sikte på Europa Göteborgsbaserade skoföretaget Sneaky Steve (F-Divisions Group AB) har de senaste 7 åren… Läs mer »

Gå till alla inlägg »