Vi är Goodfellows.

Passionerade entreprenörer och erfarna IT-tekniker i riktigt skön förening.

Vi finns här vid din sida. För vi vill att små och medelstora företag ska ha rätt till lika vältrimmade affärs­processer som storbolagen. För att du ska kunna jobba smartare och fokusera på att bygga ditt företag och utveckla ert erbjudande - så är vi er partner som stöttar upp med allt som rör IT och digitalisering.

Och framför allt, för att det bästa vi vet är att hjälpa företag spara tid och pengar genom att göra rätt saker.

Det känns som vi är förenade med Goodfellows i ett gemensamt mål. Att vi i snabb takt skall fortsätta att växa som ett ungt innovationsdrivet modevarumärke som gör skillnad på marknaden.

 

Andreas Franchetti

VD på Franchetti

VÅRA KUNDER

Våra kunder är företag med starka ledare och sunda värderingar

De finns i ett flertal branscher, allt från konstruktion till retail. Det de har gemensamt är att de, precis som vi, har en bra idé i grunden och ett brinnande intresse för att bygga företag på bästa möjliga sätt.

VÅR SJÄL

Det bankande
entreprenörs­hjärtat

Vår väg uppåt har kantats av hårt arbete, blod, svett och tårar – precis som våra kunders vägar. Idag genomsyras de råd vi ger av de lärdomar och erfarenheter vi samlat på oss som passionerade entreprenörer. Allt vi gör – allt vi råder dig att göra – vill vi ska vara rätt för dig, just i det läge du befinner dig, för den framtid du siktar på.

Vi jobbar för att kunna erbjuda våra kunder fler smarta tjänster som stöttar affärsprocesser. Så att du och alla andra briljanta entreprenörer där ute kan lägga er tid och energi på att bygga fantastiska verksamheter.

Vi är Goodfellows. Vännerna som gör allt för att du ska nå din fulla affärspotential.

VÅR FRAMTID

Vi ♥ nya idéer och eldsjälar

På Goodfellows Infra, Business och AI gör vi IT, Digitalisering och företagssystem till den affärsutvecklande kraft den bör vara hos våra kunder. Men under Goodfellows paraply finns fler godsaker som är kopplade till vår kärlek till entreprenörer och entreprenörskap:

 • Inom Goodfellows Group utvecklar vi närliggande affärsområden. Här ser vi en framtid med många dotterbolag inom den digitala arenan – en plats för dig med entreprenörsdrömmar att växa på!
 • Inom Goodfellows Ventures agerar vi som investmentbolag. Här letar vi spännande bolag som använder digitala hjälpmedel för att bygga nya affärer och lösa utmaningar – på platser där vi själva inte verkar men ser stor potential.
  • Goodfellows Ventures är en av finansiärerna till Adtechbolaget Adfenix, som hjälper mäklare med smart bostadsannonsering i sociala medier.
  • Goodfellows Ventures är tillsammans med VD Jerker Levin och Fam Yngvesson stolta ägare av Lagerhaus som är en inredningskedja som erbjuder praktiska och prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Sedan starten har största delen av sortimentet bestått av egendesignade mönster och varor.
  • Sedan sommaren 2021 är Goodfellows Ventures delägare i Vobbiz AB som är en ny operatör inom telefoni, direkt anpassad för företagare. Genom en modern och framtidssäker plattform kan företagare för första gången åtnjuta avtalsfria telefonitjänster med överlägens koppling in i det digitala kontoret.

   Låter det intressant? Kontakta oss så pratar vi mer om hur vi kan göra något bra tillsammans!  

Vi är affärs­utvecklare, IT-strateger, projektledare och supporttekniker


Många olika vänner helt enkelt.

Men alla med samma fokus på att göra rätt saker – och göra saker rätt.

Lär känna Goodfellows-teamet »

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Läs mer om vårt erbjudande »