gf-microsoftoffice

Microsoft 365 + GF Cloud

Molnlösning för moderna företag

Microsoft 365 + Goodfellows Cloud är en paketerad molnlösning som säkerställer att företaget nyttjar alla de fördelar Microsofts molnmiljöer erbjuder.

Som guldpartner hos Microsoft har vi omfattande erfarenhet av att hjälpa företag öka produktivitet och lönsamhet genom att fullt ut dra fördel av den moderna teknologi som finns idag.

Organisera dig

Med Office 365 är mailen, kalendern och alla kontakter synkade. Du kommer åt all din information var som helst, oavsett vilken enhet du använder eller gör uppdateringar på.

Sömlöst samarbete

Samarbeta med kollegorna över alla programmen, var som helst, när som helst. Med live-vy och versionshantering i molnet kommer ni snabbt att öka produktiviteten.

Hög säkerhet

Genom att säkert lagra alla applikationer och all din data i molnet, kan du lita på att dina filer och dokument alltid finns där oavsett vad som än händer dig eller ditt bolag.

gf-article-teaser

FRÅN KUNSKAPSBANKEN

Arbeta mer effektivt med Office 365 – så här kommer du igång

När marginalerna ständigt krymper och det gäller att få ut mer av varje krona, är effektivisering och digitalisering ord på allas våra läppar. Vi tipsar om hur du kommer igång med Office 365, som verkligen har kapacitet att effektivisera din verksamhet.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med både uppsättning och strategi bakom Microsoft 365. Tillsammans säkerställer vi att ni nyttjar alla de fördelar som Microsofts molnmiljöer erbjuder. Kontakta oss så kommer vi igång.


Karl Malmström

karl.malmstrom@goodfellows.se
+46 739 41 47 58

Lär känna Karl bättre »