Frukostseminarium:

Så kommer ni igång med cybersäkerhet

Cyberhotet mot små- och medelstora företag har ökat kraftigt. Därför lanserar vi nu cybersäkerhet som en del i vårt erbjudande för att hjälpa er bibehålla en säker och fungerande verksamhet.

Välkommen på frukostseminarium där vi presenterar våra rekommendationer för cybersäkerhet och hur ni kan komma igång med hjälp av vårt nya koncept Cyberdefense360. 

Vad?

Seminarium om våra rekommendationer för cybersäkerhet och hur ni kan komma igång med hjälp av vårt nya koncept Cyberdefense360. Vi bjuder på frukost och Jonas Linehall, CISO & Senior Security Advisor på Goodfellows berättar hur ni kan förbättra er säkerhet.

Jonas har över 20 års erfarenhet av arbete med IT- och informationssäkerhet från bland andra Fujitsu, Combitech och ÅF samt senast i rollen som informationssäkerhetsstrateg på Göteborgs Stad. Han brinner för att skapa ett säkrare samhälle genom att hjälpa företag och organisationer att stärka skyddet runt sin information och system. Målet är att ha en väl balanserad säkerhetsnivå som baseras på medvetna beslut.

När och var?

1 december kl. 08-09 på Goodfellows kontor, Gamla Almedalsvägen 4, 412 63 Göteborg

Anmälan

Använd formuläret nedan för anmälan.