Maria Gårdman

Verksamhetskonsult Business Central - Delägare Goodfellows Business Partner


Maria arbetar som verksamhetskonsult inom vårt affärssystemsområde och hennes primära fokus är finansdelarna i Microsoft Dynamics 365 – Business Central. Maria har mångårig och bred erfarenhet av affärssystem, projektledning samt ledande roller inom industrin och kommer i sin roll som verksamhetskonsult hos Goodfellows att använda denna erfarenhet för att hjälpa kunderna till bästa möjliga lösning för deras unika behov. Maria är en driven och strukturerad lagspelare som alltid ger sitt yttersta för att uppfylla kundernas förväntningar.

”- Jag har tidigare jobbat både som affärssystemskonsult och som beställare av affärssystemstjänster och har därmed förståelse för hur båda sidor ser på hur leveranser av dessa typer av tjänster sker. Jag tycker därför att det är otroligt spännande att nu, tillsammans med mina duktiga kollegor, få chansen att förändra sättet som affärssystem erbjuds på marknaden. Goodfellows fokus på långsiktiga relationer och samarbeten med kunden kommer att leda till nöjdare och mer framgångsrika kunder inom affärssystem!”

Andra i Goodfellows-teamet

Tomas Alriksson

IT-tekniker Jobbar just nu mot att bli den fullkompetente supportteknikern som levererar service och lösningar till kundernas behov och problem i sin IT-miljö. Med mitt lugn och tålamod som vapen ska jag besegra även de svåraste problemen. Jag ser fram emot att vara till hjälp!

Läs mer »

Toby Jidevik

Datorinstallationstekniker Toby ser till att våra kunders datorer är korrekt uppsatta och levereras i rätt tid.

Läs mer »