Emil Abrahamsson

Kundansvarig IT-tekniker


Som kundansvarig IT-tekniker har jag förmånen att träffa både inspirerande människor och spännande företag. Jag drivs av att hitta effektiva lösningar som underlättar det dagliga arbetet för våra kunder och strävar alltid efter att hitta strategiska och proaktiva lösningar. Förutom att jag dagligen får uppleva spännande kundmöten så får jag samtidigt jobba med min hobby.

Andra i Goodfellows-teamet

Bosse Olsson

Kundansvarig IT-tekniker Jag är en glad, strukturerad och teknisk kille som jobbar med min hobby. Min vilja är att hjälpa dig att ta ert företag till högre höjder. Detta gör jag i rollen som kundansvarig, där jag tar ansvar för att er drift fungerar på bästa sätt, samtidigt som vi sitter ner och pratar om presumtiva lösningar för att stärka er IT miljö med stort säkerhetstänk och optimala lösningar för just er verksamhet. Vi ses!

Läs mer »

Louise Ragnarsson

Säljkordinator Ny i gänget som säljkoordinator där min känsla för struktur och mitt lösningsorienterade mindset kommer väl till pass. "Jag säkrar ledet från beställning till leverans med ambition att alltid ha nöjda kunder. Fylld med energi tar jag mig an de flesta problem och drivs av relationer".

Läs mer »