Nenad Stankic

IT-tekniker


Jag jobbar som en av våra seniortekniker. Jag agerar lite mellanhand och hjälper vårt kundcenter samt våra kundansvariga tekniker med på platsen besök ute hos kunder. Det som motiverar mig mest inom IT är problemlösning samt nöjda kunder/användare.

Kontaktuppgifter

LinkedIn

Andra i Goodfellows-teamet

Håkan Eriksson

IT-tekniker Mitt jobb är att se till så att de andra kan göra sitt. Detta genom att jag finns med som en coach och mentor för supportteknikerna i vårt kundcenter. Som någon som våra konsulter på fältet kan luta sig mot tekniskt i sina projekt. Eller som kan vara med och bolla idéer i vår produktutveckling. Jag är helt enkelt med lite överallt, men alltid med syftet att göra andras jobb lite effektivare.

Läs mer »

Oliver Tidblom-Kjellberger

Kundansvarig IT-tekniker I min roll som Kundansvarig/Tekniskt ansvarig får jag möjlighet att träffa inspirerande människor och jobba ihop med spännande företag. Mitt mål är att vägleda dig som kund i strategiska och tekniska IT beslut så att du kan jobba proaktivt med IT på ett effektivt sätt och fokusera på din kärnverksamhet. Jag brinner för det jag gör och försöker hela tiden finna möjlighet till utveckling!

Läs mer »