Johan Tallberg

Utvecklare MS D365 Business Central - Delägare Goodfellows Business Partner


Johan har mer än 10 års erfarenhet som utvecklare för NAV och Business Central och kommer närmast från en roll som Utvecklingschef i kundledet. Johan tar med sig en bred branscherfarenhet in i Goodfellows med en bakgrund i livsmedels-, detaljhandels-, säkerhets-, tjänste- och produktionsföretag.

Johan har sedan 2015 arbetat med utveckling av infrastrukturer, integrationer och projektledning i stora nationella och internationella projekt. I sina olika roller har Johan även arbetat BI kopplat till NAV och Business Central.

Johan är en driven och framåtlutat person som inspireras och drivs av problemlösning och förändringsarbete.

Andra i Goodfellows-teamet

Maria Gårdman

Verksamhetskonsult Business Central - Delägare Goodfellows Business Partner Maria arbetar som verksamhetskonsult inom vårt affärssystemsområde och hennes primära fokus är finansdelarna i Microsoft Dynamics 365 – Business Central. Maria har mångårig och bred erfarenhet av affärssystem, projektledning samt ledande roller inom industrin och kommer i sin roll som verksamhetskonsult hos Goodfellows att använda denna erfarenhet för att hjälpa kunderna till bästa möjliga lösning…

Läs mer »

Victor Estberger

Kundansvarig Digital affärsutveckling är något som jag personligen brinner för. I min roll som Kundansvarig får jag möjlighet till nära samverkan med våra kunder. Mitt fokus är att se till att vi levererar hållbara lösningar som stödjer våra kunders affärsprocesser framåt. Jag ser fram emot att få utveckla och effektivisera våra kunders IT-vardag till nya höjder!

Läs mer »