Christian Strandberg

Verksamhetsexpert affärssystem - Delägare Goodfellows Business


Christian arbetar som Verksamhetskonsult inom vårt affärssystemsområde och hans primära fokus är Trade, Inventory Management och Manufacturing i Microsoft Dynamics 365 – Business Central.

Christian har mångårig erfarenhet från fler branscher i industrin på kund- och beställarsidan. Han har arbetat med operativt linjearbete där han parallellt suttit med kravställning, förvaltning, och samtidigt verkat i rollen som nyckelanvändare inom flera affärssystem. Christians främsta drivkrafter är att stödja och hjälpa verksamheter framåt, lyfta den tekniska kompetensen i både operativa och digitala processer.

”Det är fantastiskt roligt och stimulerande att komma ut till själva verksamheten, där det händer, möta alla fantastiska människor, hjälpa användare och företag att bli ännu bättre, på det de redan gör så bra idag. Med min erfarenhet från kund- och användarsidan har jag lätt att sätta mig in i kundens processer, utmaningar och problem, sen förverkliga idéer och skapa lösningar framåt tillsammans.”

Andra i Goodfellows-teamet

Håkan Eriksson

IT-tekniker

Läs mer »

Patrik Karlsson

Strategi- och kundansvarig

Läs mer »

Bosse Olsson

Kundansvarig IT-tekniker

Läs mer »