Christian Strandberg

VERKSAMHETSKONSULT BUSINESS CENTRAL - DELÄGARE GOODFELLOWS BUSINESS PARTNER


Christian arbetar som Verksamhetskonsult inom vårt affärssystemsområde och hans primära fokus är Trade, Inventory Management och Manufacturing i Microsoft Dynamics 365 – Business Central.

Christian har mångårig erfarenhet från fler branscher i industrin på kund- och beställarsidan. Han har arbetat med operativt linjearbete där han parallellt suttit med kravställning, förvaltning, och samtidigt verkat i rollen som nyckelanvändare inom flera affärssystem. Christians främsta drivkrafter är att stödja och hjälpa verksamheter framåt, lyfta den tekniska kompetensen i både operativa och digitala processer.

”Det är fantastiskt roligt och stimulerande att komma ut till själva verksamheten, där det händer, möta alla fantastiska människor, hjälpa användare och företag att bli ännu bättre, på det de redan gör så bra idag. Med min erfarenhet från kund- och användarsidan har jag lätt att sätta mig in i kundens processer, utmaningar och problem, sen förverkliga idéer och skapa lösningar framåt tillsammans.”

Andra i Goodfellows-teamet

Josef Bilek

Grundare och VD (Goodfellows IT) Entreprenörskap och företagande i kombination med moderna teknologi och IT är starka intressen och därför har jag egentligen inte ett ”jobb”, det är en passion och ett beroende. Att få hjälpa företag förverkliga sina planer och bidra till deras utveckling är ett privilegium att ha som sysselsättning.

Läs mer »

Håkan Eriksson

IT-tekniker Mitt jobb är att se till så att de andra kan göra sitt. Detta genom att jag finns med som en coach och mentor för supportteknikerna i vårt kundcenter. Som någon som våra konsulter på fältet kan luta sig mot tekniskt i sina projekt. Eller som kan vara med och bolla idéer i vår produktutveckling.…

Läs mer »