Christian Strandberg

VERKSAMHETSKONSULT BUSINESS CENTRAL - DELÄGARE GOODFELLOWS BUSINESS PARTNER


Christian arbetar som Verksamhetskonsult inom vårt affärssystemsområde och hans primära fokus är Trade, Inventory Management och Manufacturing i Microsoft Dynamics 365 – Business Central.

Christian har mångårig erfarenhet från fler branscher i industrin på kund- och beställarsidan. Han har arbetat med operativt linjearbete där han parallellt suttit med kravställning, förvaltning, och samtidigt verkat i rollen som nyckelanvändare inom flera affärssystem. Christians främsta drivkrafter är att stödja och hjälpa verksamheter framåt, lyfta den tekniska kompetensen i både operativa och digitala processer.

”Det är fantastiskt roligt och stimulerande att komma ut till själva verksamheten, där det händer, möta alla fantastiska människor, hjälpa användare och företag att bli ännu bättre, på det de redan gör så bra idag. Med min erfarenhet från kund- och användarsidan har jag lätt att sätta mig in i kundens processer, utmaningar och problem, sen förverkliga idéer och skapa lösningar framåt tillsammans.”

Andra i Goodfellows-teamet

Sven Atterhed

Grundare och styrelseledamot Jag jobbar som Styrelseordförande och medgrundare i företaget. Jag medverkar i den övergripande styrningen av verksamheten och stimuleras av att samverka med de unga och framåt människorna inom Goodfellows.

Läs mer »

Karl Malmström

Delägare och koncernchef Ett företag som växer måste omge sig med partners som bidrar till tillväxt genom professionalism, kompetens och förståelse för de behov företaget har. Jag har under 15 år arbetat i och med ett stort antal snabbväxande bolag och känner därför de olika situationer som uppkommer väldigt väl. Det känns därför oerhört kul att få vara…

Läs mer »