SUPERHJÄLTE SÖKES:

Specialist på affärssystem med driv och outnyttjade vingar

För 10 år sedan vände vi upp och ner på vår bransch genom att visa ägarledda företag hur de får verklig affärsnytta genom proaktiv IT.

Nu har det blivit dags för oss att göra en liknande resa – att erbjuda västsvenska företag en ny sorts partner inom affärssystem.

Men vi behöver hjälp. Vi behöver dig, en superhjälte i gänget!

URVAL AV KUNDER ATT ARBETA MED

twist-tango
dr-denim-alt
fraktkompaniet
axel-christiernsson
vbk
franchetti
ebeco
ekan-management
elvine
Goodfellows

Din roll

Operativt ansvarig för nya Goodfellows Business Partner

Goodfellows superhjältar har alla olika drag, erfarenheter och egenskaper. För den här rollen tänker vi att det är bra med lång erfarenhet från affärssystemsbranschen. Du har stenkoll på vad kunder behöver för att deras affärssystem ska bli en grym motor som kan fortsätta utveckla deras framgångsrika företag.

I rollen som operativt ansvarig bygger du både team och kunder. En verksamhet. Driv och entreprenörsskap är egenskaper som kommer väl till pass här.

Vi tror också att du har massor av tankar och idéer på hur en affärssystempartner borde fungera. Och vi tror att du vill testa nya saker. Men du kanske inte riktigt får möjlighet att göra det där du är idag.

Hos oss får du:

 • Möjlighet att bygga nya Goodfellows Business Partner, som operativt ansvarig.
 • Kunder som redan nu väntar på din hjälp.
 • En skön kultur och en framgångsrik arbetsmodell hos systerbolaget Goodfellows IT.
 • Möjlighet till delägarskap i det nystartade bolaget, med stabila ägare.
 • Förutsättningar för att kunna leverera en riktigt bra lösning, där din kund alltid blir nöjd.

Vi är Goodfellows

Empati, entreprenörskap och ett hjärta som klappar för kunden

Vi älskar att göra nytta hos våra kunder. Riktig nytta. Vi brinner nämligen för att hitta rätt lösningar på kunders riktiga behov. Vi vill stå vid deras sida och hjälpa dem att glänsa i företag som blir mer och mer framgångsrika. Så funkar vi. Passionerat. Äkta. Utan säljflås och utan floskler.

VEM DU ÄR

Entreprenör som brinner för riktigt bra lösningar

Vi vet ju inte exakt vilken typ av superhjälte du är. Men om vi får önska har du:

 • Lång erfarenhet från affärssystemsvärlden, specifikt av Microsoft Dynamics och Navision.
 • Entreprenörsdriv i mängder.
 • Kunskap om medelstora företag, gärna inom retail- eller byggsektorn.
 • Koll på de utmaningar växande entreprenörsledda företag står inför.

Ansökan

Tror du vi kan vara en bra matchning?

Eller rent av en fantastisk matchning? I vårt arbete att hitta just dig, samarbetar vi med Brainspot Executive. Skicka ditt CV till Arian Ansari som är rekryteringsansvarig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

arian.ansari@brainspotexecutive.se
+46 705 84 60 70

Eller använd vårt formulär här

En inblick i vår vardag!

 • Idag är det andra bullar på kontoret 🍩 
#semla #brogyllen #goodfellows
 • Under våren gör @lindagunnebo sin LIA-period hos oss på Goodfellows. Hon läser till E-commerce manager på IHM Business School och kommer främst att arbeta med den digitala marknadsföringen i olika kanaler online. Varmt välkommen! ⭐️
-
-
-
-
#goodfellows #ihm #ecommerce #itsystem
 • Glad alla hjärtans dag från oss på Goodfellows! 💛
-
-
-
-
-
#valentines #it #goodfellowsit #goodfellows
 • Good Jul och Gott Nytt År!

Stort tack för i år 🙌

I år stöttar vi Julhjälpen 2019
December är här och julhelgen närmar sig med stora steg. För de flesta av oss är det förknippat med välförtjänt ledighet, tid med familj och vänner, god mat och barn som väntar förväntansfullt på jultomten. Så är det tyvärr inte för alla.

10% av alla barn i Sverige upplever våld i hemmet och 5% gör det ofta. Våldet utövas ofta av en närstående person i det som ska vara en trygg miljö. Många barn och mammor tvingas därför flytta snabbt och vara borta från både skola och jobb. Saker lämnas kvar och mammornas ekonomi försämras drastiskt.

Därför har vi på Goodfellows valt att, istället för att ge julklappar till våra kunder, stötta Julhjälpen 2019. Genom att bidra till Julhjälpen ser vi till att ett antal utsatta, ensamstående mammor får en chans att uppfylla några av sina barns önskningar: julklappar och julstämning. Något som är självklart för oss andra. Bakom initiativet står varumärkesbyrån @wonderbrandab som samarbetar med Kvinno- och Tjejjouren ADA i Göteborg.
 • Låt oss presentera nästa stora ⭐️ hos oss på Goodfellows - Christian Strandberg! Läs mer om honom på goodfellows.se 🤗
 • Det här är @ottoliljekvist som läser Affärssystemsprogrammet på @hogskolanihalmstad Nu är han ett härligt tillskott hos oss Goodfellows 🙏🏻👌🏻 Otto kommer göra sin praktik hos oss och hjälpa oss på vägen i att bygga Sveriges bästa affärssystempartner 😎💪🏻
 • Välkommen Maria 💐Nu stärker vi upp gänget på Goodfellows Business Partner med Maria Gårdman som är en fena på NAV och Business Central🔝. Maria har lång erfarenhet från både kund och konsultsidan och är specialist inom ekonomi💰. #businesscentral #dynamics365 #nyttjobb
 • Hela gänget i Prag för årets kickoff avrundar och tackar för en bra vecka med alla hjältar i gänget @roensk @casperadolfsson @asaelindell @glimmerman_ @jonatancsok @brynildsen79 @cyberbob76 mfl
 • Frukost framdukad! Härliga fredagsmorgonen toppas idag av kollegan Björns overnight oats 🙏🏻🍚
Trevlig helg önskar vännerna på Goodfellows
 • Nyaste kollegan blir fotograferad 🤗 Teamet växer 🔝
 • Idag har vi frukostmöte tillsammans med @styrelseakademienvastsverige @matsaxell från Censor och Werks Advokater. Temat är tillväxt i ägarledda företag.
 • Gott nytt år kära kunder, vänner och kollegor! 🍾🥂

Följ oss på Instagram