Vår grymma Good fellow – Petter Andrée!

Säg hej till Petter Andrée — Supporttekniker på Goodfellows

Låt oss presentera fotbollsfantasten, musik-experten och inte minst it-teknikern. Petter blev en del av Goodfellowsfamiljen i januari förra året och vi är mycket glada över att han har blivit en del av vårt fantastiska team.

Med ett brinnande intresse för teknik och en strävan efter att ständigt utvecklas har Petter visat sig vara en värdefull resurs på Goodfellows, både som kollega och tekniker. Petter drar sig knappast för att ta sig an nya utmaningar och att ta sig gärna an uppgifter som han aldrig stött på tidigare. ”De roligaste arbetsdagarna på Goodfellows är när jag får ett riktigt klurigt ärende på mitt bord, som jag aldrig löst förut”, berättar han.

Det går knappast heller att gå miste om att Petter är en sann fotbollsfantast och Manchester United-fan. Ofta hörs Manchester Uniteds kampsång sjungas och FIFA-turneringar anordnas. Efter flera härliga afterworks tillsammans med Petter har vi också noterat att han även har en talang för det där med musikquiz. Trots att Petter snart arbetat på Goodfellows i två år så är han fortfarande obesegrad i alla tävlingar som har med musik att göra. ”Hade jag inte jobbat med IT så hade jag varit operasångare”, säger Petter skämtsamt.

Vi kan konstatera att det är få som är så tävlingsinriktade som Petter. Men trots att han är både en vass FIFA-spelare och musik-expert som gör det svårt för resten av kollegorna på kontoret att erövra förstaplatsen i såväl FIFA-turneringar som musiktävlingar så är vi glada över att ha Petter som kollega.

Petter har lång erfarenhet inom branschen, och började specialisera sig inom IT redan på gymnasiet. Petter har minst sagt ett sinne för problemlösning och har en imponerade motivation till att ständigt lära sig något nytt. Förutom att han dagligen hjälper våra kunder på ett professionellt vis så är han också ett tryggt tekniskt stöd till sin medarbetare.

Som ni förstår är vi mycket glada över att ha Petter som kollega och ser fram emot fler spännande utmaningar (och musikquiz) tillsammans!


Relaterade inlägg

Fem nya superhjältar till Goodfellows

Det händer spännande saker på Goodfellows! Under senvåren och sommaren har vi haft nöjet att välkomna flera nya kunder in till Goodfellows och det har gjort att vi sett behov av att rekrytera nya superhjältar till företaget. Nu har vi glädjen att välkomna fem nya kollegor till Goodfellows familjen. Läs mer »

Data om bolagets anställda är en tickande GDPR-bomb

Det är inte bara informationshanteringen avseende bolagets kunder som behöver ses över inför den nya GDPR-lagen som träder i kraft… Läs mer »

Vi välkomnar Nenad!

Det är spännande tider hos oss på Goodfellows och efter ett antal månader med aktivt rekryteringsarbete är vi glada över… Läs mer »

Gå till alla inlägg »