Vår grymma Good Fellow – Arvid Silvmarker

ARVID SILVMARKER – SUPPORTTEKNIKER PÅ GOODFELLOWS!

Som supporttekniker i vårt Kundcenter hjälper Arvid dagligen många av Goodfellows kunder och är kanske därigenom redan känd för flera.

Förutom att arbeta i vårt Kundcenter här på Goodfellows så ägnar Arvid gärna tid åt att spela såväl digitala som analoga spel på sin fritid. Särskilt olika former av strategi- och rollspel såsom Fallout eller Total War.

Arvid delar mer än gärna med sig av sitt spelintresse till sin omgivning. Sedan en tid tillbaka är han med i en förening som heter Västspel, som anordnar läger och aktiviteter för barn som delar samma genuina spelintresse som honom själv.

Förutom spelintresset drivs Arvid av att lösa IT-problem som underlättar en organisationens dagliga arbete. ”Jag är särskilt intresserad av hur IT kan användas som ett redskap som underlättar ett bolags dagliga verksamhet och hur man kan använda IT på ett effektivt sätt som stöd för sin affärsprocess”, berättar han. Det är av samma anledning som Arvid har fördjupat sig inom SharePoint och blivit ansvarig för projekt inom området. ”SharePoint kan användas utefter en organisations individuella behov och på ett sätt som underlättar bolagets arbetsstuktur, vilket också är huvudanledningen till varför jag intresserat mig för detta verktyg”.

För den oerfarne så är SharePoint ett internet-program som ingår i Microsoft Office 365-paket. Det är en plattform som i huvudsak används för att designa företagets interna samarbetsytor – ett verktyg som kan användas för intern kommunikation men också som en plattform där användare på ett säkert sätt kan lagra, ordna, dela och få åtkomst till information från valfri enhet. Allt du behöver är en webbläsare, som Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

Arvid har varit verksam i tio år inom IT-branschen och har samlat på sig mycket erfarenhet på vägen. Vi har haft förmånen att ha Arvid som kollega i snart tre år och är stolta över att presentera honom som ansiktet utåt för vårt Kundcenter. Arvid har minst sagt ett sinne för problemlösning och tillför med hög teknisk kompetens till vårt team. ”Jag är också stolt över att arbeta på ett företag där alla medarbetare har en så hög teknisk kompetens som grundnivå”, avslutar han.

Vi är glada över att ha Arvid som kollega och ser fram emot en spännande framtid tillsammans!


Relaterade inlägg

Svenskarnas söktrender 2017

I veckan som gick så presenterade Google årets söktrender. Men enligt Christian Rudolf, grundare av SEO-företaget… Läs mer »

Goodfellows välkomnar ny operativ chef

Goodfellows startar det nya året med att välkomna en ny kollega i en ny roll! Som ytterligare ett led i… Läs mer »

#CES2018 dag 2

All likhet med Göteborgsvädret försvann idag och nu är det åter strålande sol över Las Vegas. Men det spelar… Läs mer »

Gå till alla inlägg »