Välkommen Paula Sandberg

Goodfellows växer och välkomnar Paula Sandberg till Goodfellows-familjen! Paula tar rollen som teamleader för kundansvariga på Goodfellows samt rollen som partneransvarig mot Microsoft.

”Jag kom i kontakt med Goodfellows genom mitt nätverk och blev intresserad direkt. Både företagets mål och värderingar tilltalar mig och är något jag kan stå för. Dessutom är arbetssättet mot kunder unikt i branschen. Det märks eftersom både kunder och medarbetare trivs väldigt bra här.”

Paula är inköpare i grunden och har bland annat arbetat på Atea. Hennes roll som teamleader handlar om att säkerställa att alla kundansvarig möter kundernas behov på bästa sätt. Samtidigt är hon ansvarig för att utveckla partnerskapet med Microsoft som är en viktig strategisk partner för Goodfellows.

”Det är en kombination av två roller som passar mig perfekt, jag brinner för att skapa verksamhetsnytta och se till att kunderna får ut maximalt av samarbetet med oss. Det får jag verkligen göra på Goodfellows.”

På fritiden gillar Paula att njuta av god mat och dryck eller att umgås med familjen. Men när hon får tid för sig själv är det träning som gäller, då gärna så kallad, Nature fitness. En funktionell träningsform som genomförs utomhus, året om.

”Nature fitness är något jag inte kan tänka mig att leva utan, det är så mycket mer än bara träning”, avslutar Paula.


Relaterade inlägg

Svenskarnas söktrender 2017

I veckan som gick så presenterade Google årets söktrender. Men enligt Christian Rudolf, grundare av SEO-företaget… Läs mer »

Digitalisering kräver en stabil bas

I takt med att samhället digitaliseras blir det alltmer viktigt att du har rätt verktyg för att bemöta den digitala… Läs mer »

Trendspaning inför 2018

År 2017 börjar gå mot sitt slut och vi vänder blad till 2018 med nya målsättningar, förväntningar och möjligheter i… Läs mer »

Gå till alla inlägg »