Välkommen Hanna Hugander!

”Att bli Goodfellows Business första trainee känns fantastiskt. Vi är ett grymt team med stark framåtanda”, säger Hanna Hugander som är en av våra senaste superhjältinnor – influgen direkt från de småländska skogarna.

I juni tog Hanna examen från affärssystemsprogrammet i Halmstad. Med en praktik hos Goodfellows Business i ryggen kändes det självklart att hoppa på som trainee.

“Det är helt perfekt. Jag får vara med och tillämpa teori från skolan, lära mig massor av kompetenta kollegor och hjälpa våra kunder med allt från förstudier till affärssystemsimplementationer.”

Goodfellows Business är Goodfellows affärsområde inom affärssystem. Här hjälper man kunder att implementera affärssystemet Microsoft Business Central. Men istället för att arbeta som timdebiterande konsulter tar man fast pris på projekten.

“Det är något jag verkligen gillar med Goodfellows. Vi vågar utmana föråldrade tankesätt och göra saker annorlunda. Det ser jag fram emot att vara en del av lång tid framöver.”


Relaterade inlägg

Vad innebär digitaliseringen för din bransch?

Hur stor chans är det att din verksamhet, den bransch ni är i, påverkas av disruptiva nya sätt att göra… Läs mer »

Microsoft justerar sina priser

Microsoft meddelar förändring av sin prissättning from 1 aug för att harmonisera priserna för mjukvara och onlinetjäster inom EU. Microsoft… Läs mer »

Goodfellows är stolt sponsor till Ung Företagsamhet

Goodfellows stöttar nästa generations entreprenörer!  Förutom att Goodfellows hjälper små- och medelstora bolag att frigöra tid och fokusera på sin… Läs mer »

Gå till alla inlägg »