Välkommen Hanna Hugander!

”Att bli Goodfellows Business första trainee känns fantastiskt. Vi är ett grymt team med stark framåtanda”, säger Hanna Hugander som är en av våra senaste superhjältinnor – influgen direkt från de småländska skogarna.

I juni tog Hanna examen från affärssystemsprogrammet i Halmstad. Med en praktik hos Goodfellows Business i ryggen kändes det självklart att hoppa på som trainee.

“Det är helt perfekt. Jag får vara med och tillämpa teori från skolan, lära mig massor av kompetenta kollegor och hjälpa våra kunder med allt från förstudier till affärssystemsimplementationer.”

Goodfellows Business är Goodfellows affärsområde inom affärssystem. Här hjälper man kunder att implementera affärssystemet Microsoft Business Central. Men istället för att arbeta som timdebiterande konsulter tar man fast pris på projekten.

“Det är något jag verkligen gillar med Goodfellows. Vi vågar utmana föråldrade tankesätt och göra saker annorlunda. Det ser jag fram emot att vara en del av lång tid framöver.”


Relaterade inlägg

Trendspaning inför 2018

År 2017 börjar gå mot sitt slut och vi vänder blad till 2018 med nya målsättningar, förväntningar och möjligheter i… Läs mer »

Så mycket kostar cyberattacker!

Precis som vår säkerhetsexpert Håkan Eriksson noterade i en artikel i förra veckan kan dataintrång bli… Läs mer »

5 av de bästa Office 365 funktionerna just nu

Vi slår vad om att du hört talas om Office 365 som är Microsoft stora molntjänst för små som stora… Läs mer »

Gå till alla inlägg »