Välkommen Hanna Hugander!

”Att bli Goodfellows Business första trainee känns fantastiskt. Vi är ett grymt team med stark framåtanda”, säger Hanna Hugander som är en av våra senaste superhjältinnor – influgen direkt från de småländska skogarna.

I juni tog Hanna examen från affärssystemsprogrammet i Halmstad. Med en praktik hos Goodfellows Business i ryggen kändes det självklart att hoppa på som trainee.

“Det är helt perfekt. Jag får vara med och tillämpa teori från skolan, lära mig massor av kompetenta kollegor och hjälpa våra kunder med allt från förstudier till affärssystemsimplementationer.”

Goodfellows Business är Goodfellows affärsområde inom affärssystem. Här hjälper man kunder att implementera affärssystemet Microsoft Business Central. Men istället för att arbeta som timdebiterande konsulter tar man fast pris på projekten.

“Det är något jag verkligen gillar med Goodfellows. Vi vågar utmana föråldrade tankesätt och göra saker annorlunda. Det ser jag fram emot att vara en del av lång tid framöver.”


Relaterade inlägg

Med Dynamics Business Central är framtiden säkrad

Mycket är nytt på den tekniska sidan efter att Microsoft tog steget från NAV (Navision) till Business Central. De… Läs mer »

Svenskarnas söktrender 2017

I veckan som gick så presenterade Google årets söktrender. Men enligt Christian Rudolf, grundare av SEO-företaget… Läs mer »

Nu stärker vi teamet igen

Vi växer vidare och är extra glada att idag välkomna Christian Strandberg till teamet! Christian blir ny kollega i Goodfellows… Läs mer »

Gå till alla inlägg »