Välkommen Christopher!

Låt oss presentera vår nya inköpare, Christopher Bäckström! Han är superhjälten som ser till att våra kunder får rätt hårdvara, till rätt pris och i rätt tid. Christopher är inte bara en av våra senaste och härligaste nyförvärv. Han är dessutom tv-spelsfantast, självutnämnd teknikguru och som han själv kallar det; ”en klassisk källarnörd”.

”På Goodfellows uppskattas man verkligen för ens personlighet och kompetens. Jag är en riktig nörd som alltid varit intresserad av teknik och det får jag utlopp för här. Alla uppmuntras att vara sig själva på ett väldigt fint och inkluderande sätt.”

Christopher har lång erfarenhet av roller inom teknisk försäljning och support, bland annat från en stor svensk återförsäljare inom datorer och teknik. Efter att ha blivit tipsad om Goodfellows hoppade han på tåget.

”Det jag fastnade för var hur mycket man bryr sig om sina anställda, det känns som en stor familj vilket kan låta lite klyschigt men alla tar verkligen hand om varandra här, och det var en väldigt viktig bit för mig. Utöver det så kändes det väldigt kul och spännande att få vara med att utforma min roll eftersom den är relativt ny i företaget”.

Vi hälsar Christopher varmt välkommen till Goodfellows-familjen!


Relaterade inlägg

Hej vänner, nu heter vi Goodfellows.

Som vissa av er vet startade jag och min kompanjon Sven Atterhed bolaget IT-avdelningen för nästan 10 år… Läs mer »

God jul & gott nytt år!

God jul och gott nytt år önskar vi på Goodfellows! Vi vill passa på att tacka alla kunder och… Läs mer »

Säg hej till Alex Ek- Senior tekniker på Goodfellows

Vår grymma medarbetare – Alex Ek! Under år 2010 började Alex på Goodfellows, som på den tiden hette IT-avdelningen, och… Läs mer »

Gå till alla inlägg »