Säg hej till Oliver Tidblom-Kjellberger – kundansvarig tekniker på Goodfellows!

Möt teknikern och globetrottern – Oliver Tidblom-Kjellberger!

Oliver har varit en del av Goodfellows-familjen sedan augusti förra året. Med lång erfarenhet inom branschen och med hans imponerande sociala förmåga har Oliver visat sig vara en fantastisk medarbetare och konsult till både kunder och kollegor. Vi vill därför ta tillfälle att presentera honom lite närmare.

Oliver har alltid haft ett intresse för teknik och valde därför att läsa IT-inriktning redan på gymnasiet. ”Förutom att jag alltid varit intresserad av teknik och digitalisering, så har jag samtidigt varit en relationsskapande person som trivs i sociala miljöer. Som kundansvarig tekniker på Goodfellows får jag möjlighet att kombinera bådadera, vilket passar mig utmärkt”.

Förutom att Oliver är en fantastisk kollega och Good Fellow, så är han också en sann globetrotter. Som ung var Oliver bosatt i Botswana under 5 år och det var kanske också där som intresset för att upptäcka olika delar av världen väcktes. Oliver har ständigt nya spännande resmål i sikte och har redan hunnit bocka av flera härliga länder på sin lista. ”Hittills är Sydafrika, Vietnam, Indien och Island några av mina favoritländer. Sedan gillar jag resor som innehåller mer äventyr och mindre sol och bad. ”, berättar han.

Olivers nyfikenhet på att upptäcka världen och bekanta sig med olika kulturer har också resulterat i att han under nästa år ska ta sig an utmaningen att bli pilot för att kunna flyga privatflyg. Vi kan konstatera att Oliver inte drar sig för att ta sig an nya utmaningar och vi är säkra på att han kommer imponera bakom förarsätet.

Oliver är också lika engagerad och driven i sin roll som kundansvarig tekniker. Han strävar alltid efter att leverera en strategisk IT-lösning som driver affärsprocessen framåt och ser alltid till kundens bästa. Han har minst sagt ett sinne för problemlösning och har som mål att leverera innovativa och hållbara lösningar som förenklar det dagliga arbetet för våra kunder.

Det är få som sprider så mycket positiv energi som Oliver gör omkring sig. Som ni förstår är vi glada över att ha Oliver som kollega och ser fram emot en lång framtid tillsammans!


Relaterade inlägg

Hur står det till med dina lösenord?

Vi är många som fasar över när det där meddelandet skall komma – det är dags att byta lösenord. En… Läs mer »

Jan Longnell ansluter till Goodfellows-familjen

Jan Longnell ansluter till Goodfellows-familjen och går in som projektledare och vd för Goodfellows Business AB. Läs mer »

Säg hej till våra nya medarbetare Andreas Du Hane: IT-tekniker på Goodfellows!

Välkommen Andreas Du Hane! Hårdrocksfantasten, löparen, skyttekungen och inte minst it-teknikern. Andreas har sedan tidigare lång… Läs mer »

Gå till alla inlägg »