Säg hej till Björn – teamleader för Goodfellows Kundcenter

Björn arbetar idag som teamleader för Goodfellows Kundcenter och är kanske därigenom redan känd för flera. Björn började arbeta på Goodfellows i maj 2014 och har trivts sedan första dagen. Det är vi extra glada över, då Björn är en fantastisk kollega och teamleader.

I rollen som teamleader ansvarar Björn för att hjälpa, coacha och leda våra supporttekniker i vårt kundcenter så att vi tillsammans kan fortsätta leverera våra tjänster med professionell service och fint kundbemötande. ”Vi på Goodfellows vill ständigt bli bättre. Jag ser därför till att kontinuerligt se över den feedback vi får från kunder och kollegor för att fortsätta leverera hög nivå på det vi gör bra, och se över rutiner och arbetssätt på områden som har förbättringspotential”, berättar han.

”För att kunna förbättra en verksamhet är det viktigt att vara lyhörd och förändringsvillig. På Goodfellows kan vem som helst komma med förbättringsförslag och alla förslag kommer att beaktas. Det är en stor styrka hos Goodfellows, förutom att det driver vår verksamhet framåt så bidrar det också till att varje medarbetare känner sig som ett betydelsefullt kugghjul i ett större maskineri. Det är väldigt motiverande, berättar Björn”.

Förutom att jobba på Goodfellows så ägnar Björn gärna tid åt fotboll i alla dess former. Ofta pratas det fotboll på lunchrasterna och det går knappast gå miste om att Björn håller sig uppdaterad inom fotbolls-världen. Men att spela fotboll själv håller han sig helst borta ifrån.

Något som Björn däremot gärna spelar är badminton. Ett par gånger har han utmanat kontoret på en badminton-turnering och han har hittills varit obesegrad, vilket visade sig ha sin förklaring i att han tävlat i badminton som tonåring. Trots att småbarnlivet inte ger utrymme för samma träningsmöjligheter kan vi konstatera att talangen för badminton är långt ifrån bortblåst.

Som tekniker har Björn skaffat sig erfarenhet både genom studier och arbetslivserfarenhet. Björn strävar alltid efter att säkerställa att vårt kundcenter levererar hög kvalité och fint kundbemötande och samtidigt hålla en positiv stämning i supporten. Han har minst sagt ett sinne för problemlösning och ser alltid till att lägga i en extra växel när arbetsbelastningen är hög.

Vi har haft förmånen att ha haft Björn som kollega i snart 4 år och som ni förstår är vi mycket glada över att Björn blivit en del av Goodfellows familjen. Vi ser fram emot en lång framtid tillsammans!


Relaterade inlägg

En digitaliserad värld

Digitaliseringens möjligheter ökar, tekniken blir allt mer viktig både privat och i jobbet. Internet innebär nya mönster för… Läs mer »

Välkommen Madde Oskarsson!

"Det som lockade mig till Goodfellows var fokuset på kund, teamkänsla samt att man vill utmana branschen med sitt sätt att sälja. Ser fram emot om att fortsätta utmana branschen tillsammans med teamet." Läs mer »

Goodfellows växlar upp och välkomnar ny delägare

Det är med stor glädje vi välkomnar Karl Malmström som ny kollega och delägare i Goodfellowsgruppen. Karl Malmström kommer från… Läs mer »

Gå till alla inlägg »