Partnerskap med ÖIS Fotboll

Det är glädjande att nu presentera att vi ingår ett 3-årigt avtal med ÖIS Fotboll. Samarbetet innebär också att Goodfellows blir IT-partner till ÖIS och kommer ansvara för all IT på ÖIS gården och hantera den dagliga supporten, taktisk och strategisk utveckling för att säkerställa en långsiktig och effektiv IT miljö som skapar nytta för föreningen.

Inom ramen för partnerskapet kommer vi bli en del av ÖIS framgångsrika nätverk för sina partners; Sällskapet.

– ÖIS har ett erkänt framgångsrikt affärsnätverk som vi ser mycket fram emot att bli en del av, säger Karl Malmström, VD på Goodfellows Group AB.

– Det känns först och främst väldigt kul att få välkomna Goodfellows in i Sällskapet. Sedan ska det också bli väldigt roligt att få jobba med dom i form av ny IT-partner på ÖIS-gården där vi hoppas kunna både förbättra, effektivisera och säkra upp vår IT-miljö framåt säger Niklas Allbäck, klubbchef ÖIS Fotboll

 


Relaterade inlägg

Arbete på distans ställer krav på cheferna

Den stora digitaliseringsvågen som nu transformerar många branscher och verksamheter ställer i kölvattnet av alla tekniska implementationer och förändringsprojekt många… Läs mer »

Så klarar du kraven i GDPR

Fler och fler företag börjar titta på hur den nya europeiska datalagstiftningen GDPR kommer påverka dem när den införs i maj… Läs mer »

5 tips på vägen till innovation

Många pratar om kreativitet; att vara kreativ på jobbet, kreativa arbetsmiljöer och kreativa team. Det är känt att… Läs mer »

Gå till alla inlägg »