Lär känna Kristoffer Skarström

Kristoffer Skarström

Det är en grym känsla att jobba på ett företag som står i teknikens framkant och det är alltid något nytt spännande på gång

Idag vill vi presentera Kristoffer Skarström – spindeln i nätet hos Goodfellows.

 

Vad har du för roll på Goodfellows?

Jag är Success Manager. I min roll så säkrar jag Goodfellows framgång inom en mängd områden. Jag är spindeln i nätet på kontoret som alltid är redo för att ta hand om en ny uppgift eller bolla frågeställningar med mina kollegor. Jag coachar och utvecklar vår personal, hanterar rekrytering och HR frågor. Dessutom utvecklar jag arbetssätt, rutiner och hur vi jobbar internt och mot våra kunder. Vidare jobbar jag med att utveckla en ny produkt till våra partners samt hanterar massa saker som behöver fixas ad hoc.

 

Hur skulle en arbetsdag kunna se ut för dig?

Jag kommer in på morgonen, säger hej till alla kollegor och tar en kaffe. Sedan är det dags kolla över agendan för dagen och ta fram underlag till dagens möten. Därefter håller jag en intervju för en utannonserad tjänst där jag träffar en spännande kandidat. Sen är det dags att jobba med att planera utvecklingssamtalen för 2020 fram till lunch. På eftermiddagen blir det planeringsmöte för kundcenter där vi tittar på föregående veckas resultat och planerar kommande vecka. Slutligen har jag möte med en leverantör som kan ge våra anställda flera intressanta förmåner.

 

Varför är Goodfellows så bra att jobba hos?

Vi är en bra arbetsplats eftersom vi är ett gött gäng med härlig stämning på jobbet. Det är en grym känsla att jobba på ett företag som står i teknikens framkant och det är alltid något nytt spännande på gång. Dessutom känner jag verkligen att Goodfellows tar hand om sina anställda genom både omtanke och många bra förmåner som t ex träning på jobbet.

 

Vad har du för fritidsintressen?

Jag gillar att träna på gym, vara med mina barn, spela utmanande spel mot andra spelare på min iPad, och kolla tv-serier. Dessutom är jag som statsvetare väldigt intresserad av politik och dom stora händelserna i världen.

 

Om du skulle ge ett litet tips till våra följare, vad som helst, vad skulle det vara?

Håll utkik efter oss på sociala medier, det kommer komma mer framöver!


Relaterade inlägg

Goodfellows växlar upp och välkomnar ny delägare

Det är med stor glädje vi välkomnar Karl Malmström som ny kollega och delägare i Goodfellowsgruppen. Karl Malmström kommer från… Läs mer »

Hur står det till med dina lösenord?

Vi är många som fasar över när det där meddelandet skall komma – det är dags att byta lösenord. En… Läs mer »

Ökat krav på IT-säkerhet – till följd av GDPR

I veckan som gick genomförde vi tillsammans med Jansson & Norin höstens första seminarium på temat… Läs mer »

Gå till alla inlägg »