Goodfellows välkomnar ny operativ chef

Goodfellows startar det nya året med att välkomna en ny kollega i en ny roll!

Som ytterligare ett led i att säkerställa bolagets fortsatta tillväxt och utveckling hälsar vi Jesper Starander välkommen ombord. Jesper har över 20 års erfarenhet inom IT-branschen och kommer närmast från Staples Connect där han varit verksam som Technical Director för den nordiska verksamheten. På Goodfellows kommer Jesper ta rollen som operativ chef och leda den dagliga verksamheten med fokus på tjänsteleverans, nyrekrytering och utveckling av bolagets erbjudande. Jesper har också tidigare varit verksam i många år som konsult och producent i mediabranschen och även som artist med flera musikalbum i bagaget.

 

  • ”Goodfellows IT har vuxit rejält de två senaste åren och med Jesper ombord möjliggör vi för ytterligare tillväxt. Jesper har en bakgrund och erfarenhet som är perfekt för oss nu”, säger Josef Bilek, grundare och delägare Goodfellows.

 

På fritiden spenderar Jesper gärna tid med sin familj och vänner genom det gemensamma intresset för musik. Han gör gärna också minst en långresa per år till nya, intressanta resmål för att uppleva ny kultur och natur. I övrigt så spenderas en hel del tid på västkustens skärgård med båt på sommaren och i skidbackarna och afterski på vintertid.

 

  • ”Goodfellows-gruppen har ett riktigt spännande år framför sig. Vi växer organiskt i vår kärnverksamhet och tittar nu på både förvärv och andra sätt som kan innebära att vi breddar och expanderar vårt erbjudande. Det känns därför mycket spännande att nu ha med Jesper i den kommande resan” säger Karl Malmström, koncernchef och delägare.

För mer information kontakta

Karl Malmström
Koncernchef
0739-414758
karl.malmstrom@goodfellows.se

Josef Bilek
VD Goodfellows IT
0707-104201
josef.bilek@goodfellows.se

Jesper Starander
Operativ chef
0735-126460
jesper.starander@goodfellows.se


Relaterade inlägg

God jul & gott nytt år!

God jul och gott nytt år önskar vi på Goodfellows! Vi vill passa på att tacka alla kunder och… Läs mer »

Goodfellows blir Microsoft Gold Partner

Det är med stor glädje och stolthet som vi idag kan berätta att vi nu uppnått guldstatus i vårt partnerskap… Läs mer »

Cia på Naturefitness är Goodfellows nya hälsocoach

Cia – grundare NatureFitness Lic. Personlig Tränare Mobility Specialist 3D funktion Löpcoach Funktionell gruppträningsinstruktör Kostrådgivare… Läs mer »

Gå till alla inlägg »