Goodfellows etablerar sig i Fyrbodal och blir officiell IT-partner till Trollhättan Action Week

Goodfellows växer och etablerar sig nu i Fyrbodal. I samband med etableringen går man in som sponsor och IT-partner till Trollhättan Action Week. Tack vare samarbetet kan Trollhättan Action Weeks organisation fokusera helt på att skapa ett unikt idrottsevenemang samtidigt som Goodfellows tar ansvar för IT och teknik.

– Trollhättan Action Week växer snabbt och vi behöver en pålitlig och professionell partner som kan supporta oss. Tillsammans med Goodfellows kommer vi kunna jobba effektivare med hjälp av en personifierad, skalbar och kostnadseffektiv IT-lösning som löser våra behov, säger Baptiste Noël, projektledare för Trollhättan Action Week.

Det Goodfellows primärt kommer att göra för Trollhättan Action Week är att strukturera upp dokumenthantering, klienthantering, utbilda i samarbetsverktyg och även att hjälpa alla användare i deras vardag med alla olika problem/frågeställningar som kan dyka upp. Tekniker från Goodfellows kommer även att assistera vid de olika evenemangen så att all teknik flyter på som tänkt.

Samarbetet med Trollhättan Action Week är det första av förhoppningsvis många nya samarbeten i Fyrbodal. Från och med våren 2021 så finns Goodfellows lokalt representerade i Fyrbodal genom Martin Forsberg, uppbackad av ett stort team av IT experter.

– Som Uddevallabo känns det väldigt roligt och spännande att vi nu tar steget till hjärtat av Bohuslän och börjar samarbeta med bolag i området, säger Martin Forsberg, Kundansvarig Goodfellows Infra.

Om Goodfellows

Goodfellows levererar en komplett IT-avdelning för alla tillväxtsträvande entreprenörer i Göteborg med omnejd. Vår avdelning innehåller allt från strateger, konsulter, tekniker och Helpdesk-tekniker som alla delar en kristallklar mission – vi hjälper svenska småföretag att frigöra tid, spara pengar och jobba smartare så de kan fokusera helhjärtat på sin egen affärsutveckling. Allt till ett fast månadspris. Vi tar ansvar, på riktigt, och jagar inte intäkter per timma eller per dator. Istället fungerar vi fungerar som kundens egen IT-avdelning med uppgift att designa och levererar behovsanpassade IT-lösningar inom en bestämd månadsbudget. 


Relaterade inlägg

Microsoft justerar sina priser

Microsoft meddelar förändring av sin prissättning from 1 aug för att harmonisera priserna för mjukvara och onlinetjäster inom EU. Microsoft… Läs mer »

Hej vänner, nu heter vi Goodfellows.

Som vissa av er vet startade jag och min kompanjon Sven Atterhed bolaget IT-avdelningen för nästan 10 år… Läs mer »

Digitalisering kräver en stabil bas

I takt med att samhället digitaliseras blir det alltmer viktigt att du har rätt verktyg för att bemöta den digitala… Läs mer »

Gå till alla inlägg »