Goodfellows etablerar sig i Fyrbodal och blir officiell IT-partner till Trollhättan Action Week

Goodfellows växer och etablerar sig nu i Fyrbodal. I samband med etableringen går man in som sponsor och IT-partner till Trollhättan Action Week. Tack vare samarbetet kan Trollhättan Action Weeks organisation fokusera helt på att skapa ett unikt idrottsevenemang samtidigt som Goodfellows tar ansvar för IT och teknik.

– Trollhättan Action Week växer snabbt och vi behöver en pålitlig och professionell partner som kan supporta oss. Tillsammans med Goodfellows kommer vi kunna jobba effektivare med hjälp av en personifierad, skalbar och kostnadseffektiv IT-lösning som löser våra behov, säger Baptiste Noël, projektledare för Trollhättan Action Week.

Det Goodfellows primärt kommer att göra för Trollhättan Action Week är att strukturera upp dokumenthantering, klienthantering, utbilda i samarbetsverktyg och även att hjälpa alla användare i deras vardag med alla olika problem/frågeställningar som kan dyka upp. Tekniker från Goodfellows kommer även att assistera vid de olika evenemangen så att all teknik flyter på som tänkt.

Samarbetet med Trollhättan Action Week är det första av förhoppningsvis många nya samarbeten i Fyrbodal. Från och med våren 2021 så finns Goodfellows lokalt representerade i Fyrbodal genom Martin Forsberg, uppbackad av ett stort team av IT experter.

– Som Uddevallabo känns det väldigt roligt och spännande att vi nu tar steget till hjärtat av Bohuslän och börjar samarbeta med bolag i området, säger Martin Forsberg, Kundansvarig Goodfellows Infra.

Om Goodfellows

Goodfellows levererar en komplett IT-avdelning för alla tillväxtsträvande entreprenörer i Göteborg med omnejd. Vår avdelning innehåller allt från strateger, konsulter, tekniker och Helpdesk-tekniker som alla delar en kristallklar mission – vi hjälper svenska småföretag att frigöra tid, spara pengar och jobba smartare så de kan fokusera helhjärtat på sin egen affärsutveckling. Allt till ett fast månadspris. Vi tar ansvar, på riktigt, och jagar inte intäkter per timma eller per dator. Istället fungerar vi fungerar som kundens egen IT-avdelning med uppgift att designa och levererar behovsanpassade IT-lösningar inom en bestämd månadsbudget. 


Relaterade inlägg

Vi välkomnar Nenad!

Det är spännande tider hos oss på Goodfellows och efter ett antal månader med aktivt rekryteringsarbete är vi glada över… Läs mer »

Lär känna Maria Gårdman

“Goodfellows är ett företag med ett genuint intresse för människor och ett fokus på att de ska må… Läs mer »

Framtiden är redan här

När man är mitt uppe i händelserna märks inte förändringarna lika mycket som när man tar en paus. Läs mer »

Gå till alla inlägg »