Fem nya superhjältar till Goodfellows

Det händer spännande saker på Goodfellows! Under senvåren och sommaren har vi haft nöjet att välkomna flera nya kunder in till Goodfellows och det har gjort att vi sett behov av att rekrytera nya superhjältar till företaget.

Nu har vi glädjen att välkomna fem nya kollegor till Goodfellows-familjen.

Först har vi Filip Uttke som blir en del av vårt utvecklingsteam på Goodfellows Infra. Här kommer han som tekniker både jobba i projekt samt vara den som är ansiktet utåt hos våra kunder när vi behöver en tekniker på plats. Filip kommer tidigare från ett liknande bolag i branschen och blir ett starkt tillskott till våra It-tekniker.

Sedan har vi Hanna Hugander som blir en del av Goodfellows Business där hon kommer att arbeta som trainee inom affärssystem. Som trainee kommer Hanna att jobba med en mängd olika uppgifter, både inom pågående och kommande projekt och med utveckling av vårt affärskoncept. Hanna har en examen från Affärssystems-programmet på Högskolan i Halmstad och har tidigare gjort en praktikperiod på Goodfellows.

Vidare har vi Oliver Högström som gjorde sin praktik hos oss i Kundcenter nu under våren 2021 och vi såg direkt hur grym han är. Sagt och gjort så erbjöd vi Oliver anställning efter praktik och nu är han redan rejält varm i kläderna som en av våra It-tekniker i Kundcenter.

Sedan har vi Kasper Winterhag som blir nästa förstärkning till det grymma Kundcenter-teamet hos oss på Goodfellows. Ni som ringer in till oss kommer snart att få nöjet att få riktigt bra service av Kasper eller någon av våra andra It-tekniker i Kundcenter.

Slutligen har vi Elias Malmström som kommer att jobba med leverans och konfiguration av hårdvara ut till våra kunder. Elias kommer närmast från gymnasiet där han läste el och energi med inriktning dator och nätverksteknik. Efter att ha praktiserat hos oss under sommaren märkte vi direkt att Elias är rätt person för att jobba med hårdvara hos oss.

Med denna förstärkning står vi rustade för höstens spännande uppgifter och vi hälsar alla fem varmt välkomna!


Relaterade inlägg

Lär känna Bosse Olsson

”Det är viktigt att blicka framåt för att kunna komma dit man vill” Här har vi Bosse Olsson, en… Läs mer »

Vår grymma Good fellow – Petter Andrée!

Säg hej till Petter Andrée — Supporttekniker på Goodfellows Låt oss presentera fotbollsfantasten, musik-experten och inte minst it-teknikern. Petter blev… Läs mer »

Välkommen Hanna Hugander!

"Att bli Goodfellows Business första trainee känns fantastiskt. Vi är ett grymt team med stark framåtanda”, säger Hanna Hugander som är en av våra senaste superhjältinnor – influgen direkt från de småländska skogarna. Läs mer »

Gå till alla inlägg »