IT- och informationssäkerhet

Cybersäkerhet för sinnesro – tillsammans tar vi kontroll över säkerheten i ditt företag

Välkommen till oss på Goodfellows! Precis som du är vi goda vänner till Länsförsäkringar, en partner som delar vårt engagemang för din säkerhet. Genom samarbetet med Länsförsäkringar har vi skräddarsytt unika säkerhetspaket för att kunna erbjuda ett effektivt sätt att stärka säkerheten i ditt företag. Så att du, med sinnesro, kan navigera vidare i en digital framtid – skyddad från hot och kostsamma incidenter.

Vill du ta kontroll över säkerheten i ditt företag? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att berätta mer. 

Säkerhet, en självklarhet? 

Med snabb digitalisering följer en ny hotbild som inte skiljer på stora och små företag. IT- och informationssäkerhet är inte längre en lyxig tilläggstjänst, det är grundläggande för en välmående verksamhet.

Varje dag hjälper vi företag att säkra sina verksamheter. Vi hjälper gärna dig också!

Hur går det till? 

Vi identifierar brister i er nuvarande säkerhetsnivå och tar sedan fram förslag på prioriterade åtgärder utifrån era unika behov. Så att du kan känna ett lugn i att inte bara ha säkra tekniska lösningar och uppfylla nödvändiga krav, utan även aktivt minska risker och se till att rätt person har tillgång till rätt information.

Vilka är Goodfellows? 

Vårt erbjudande omfattar vanligtvis mer än säkerhet, allt ifrån att vara en komplett IT-avdelning och digital partner till drift av affärssystem. Vi heter Goodfellows av en anledning. Vår affärsetik utgår från sunt förnuft; vi gör det som är bäst för dig istället för det som betalar oss bäst. Det är en anledning till varför många av våra kunder hängt med oss sedan vi startade.

Vi ser fram emot att lära känna dig, din verksamhet och ert behov av säkerhet.

Fyll i formuläret så hör vi av oss för att boka ett första möte, sedan kan du bestämma om du vill att vi hjälper dig vidare.

Varma hälsningar,
Jonas Linehall
Säkerhetsansvarig på Goodfellows