Ansök om en kostnadsfri handlingsplan

För en lönsammare och bättre IT-miljö

Hur drar vi på bästa sätt ner kostnaderna för vår IT? Hur arbetar vi effektivt på distans? Gör våra IT-leverantörer sitt jobb? Är det exempel på frågor ni undrar över, men har svårt att besvara?

Kickstarta hösten med en handlingsplan som har hjälpt många av våra kunder att halvera sina IT-kostnader och samtidigt höjt både kvalitet och effektivitet. 

Redo att ansöka?

Ansökan är öppen för företag över 15 anställda.

Vad får ni ut av handlingsplanen?

3 tydliga värden:

  1. Konkreta förbättringsförslag
    Konkreta förslag på förbättringar för hela er IT-miljö. Allt från mjuk- och hårdvara till IT-funktioner och kravställning på leverantörer.
  1. Sänkta kostnader - ökad effektivitet
    Genomför ni förslagen vågar vi nästan garantera att ni sänker era kostnader och samtidigt höjer effektivitet, produktivitet och kvalitet.
  1. Personlig presentation
    Vi hjälper er hela vägen. Vår IT-strateg presenterar handlingsplanen, varför den behövs och hur ni implementerar den på bästa sätt i organisationen.

Analysen och handlingsplanen från Goodfellows hjälpte oss att förstå att vi inte behövde vara fast i vår dåvarande IT-miljö. Med rätt beslutsunderlag har vi sänkt våra kostnader och samtidigt förbättrat både effektivitet och kvalitet. Goodfellows har även haft en positiv påverkan på vår verksamhet inom fler områden än bara IT. Alla företag som tar IT och affärsutveckling på allvar borde verkligen genomgå den här analysen.

 

Jerker Levin

VD på Lagerhaus

Goodfellows har hjälpt företag att förbättra deras IT-drift sedan 2004.

Över 100 nöjda kunder har inte fel.

Vanliga frågor

För vilka företag passar analysen?

Analysen riktar sig till företag över 15 anställda men är relevant för alla företag och organisationer som behöver en lönsam och effektiv IT-miljö.

Hur fungerar ansökan?

Efter att ni ansökt så kontaktar vi er och meddelar om ni kommer att erbjudas en analys och handlingsplan eller inte. Handlingsplanen levereras i augusti 2020.

Binder vi upp oss på något?

Nej, ni binder inte upp er. Det enda vi kräver av er är 3-4 timmar då vi genomför analysen samt att vi får presentera handlingsplanen för er under 1 timme.

Personlig kontakt

Föredrar du hellre att komma direkt i kontakt med oss på Goodfellows? Varmt välkommen att ta kontakt med Karl som besvarar alla dina frågor.


Karl Malmström

karl.malmstrom@goodfellows.se
+46 739 41 47 58

Lär känna Karl bättre »