Ta er IT-drift till nästa nivå

Ansök om vår kostnadsfria IT-handlingsplan

 • Skenande IT-kostnader?
 • Nedtid i era IT-system?
 • Svårt att kravställa IT-leverantörer?
 • IT-miljö med låg produktivitet och kvalitet?

Vår handlingsplan består av konkreta förbättringsförslag som sänker era IT-kostnader och höjer både kvalitet och effektivitet. 

Ansökan är öppen för företag över 15 anställda

  Vad får ni ut av handlingsplanen?

  3 tydliga värden:

  1. Konkreta förbättringsförslag
   Konkreta förslag på förbättringar för hela er IT-miljö. Allt från mjuk- och hårdvara till IT-funktioner och kravställning på leverantörer.
  1. Sänkta kostnader - ökad effektivitet
   Genomför ni förslagen vågar vi nästan garantera att ni sänker era kostnader och samtidigt höjer effektivitet, produktivitet och kvalitet.
  1. Personlig presentation
   Vi hjälper er hela vägen. Vår IT-strateg presenterar handlingsplanen, varför den behövs och hur ni implementerar den på bästa sätt i organisationen.

  Analysen och handlingsplanen från Goodfellows hjälpte oss att förstå att vi inte behövde vara fast i vår dåvarande IT-miljö. Med rätt beslutsunderlag har vi sänkt våra kostnader och samtidigt förbättrat både effektivitet och kvalitet. Goodfellows har även haft en positiv påverkan på vår verksamhet inom fler områden än bara IT. Alla företag som tar IT och affärsutveckling på allvar borde verkligen genomgå den här analysen.

   

  Jerker Levin

  VD på Lagerhaus

  Goodfellows har hjälpt företag att förbättra deras IT-drift sedan 2004.

  Över 100 nöjda kunder har inte fel.

  Vanliga frågor & svar

  Analysen riktar sig till företag över 15 anställda men är relevant för alla företag och organisationer som behöver en lönsam och effektiv IT-miljö.

  Personlig kontakt

  Föredrar du hellre att komma direkt i kontakt med oss på Goodfellows? Varmt välkommen att ta kontakt med Karl som besvarar alla dina frågor.


  Karl Malmström

  karl.malmstrom@goodfellows.se
  +46 739 41 47 58

  Lär känna Karl bättre »