Goodfellows Infra

Affärer och teknik.
I vacker symbios.

100 trogna kunder vet att vi löser deras utmaningar. Vi har fajtats med ostrukturerade IT-miljöer och ineffektiva system sedan 2004. Och de samlade utmaningarna genom åren har gjort oss till en IT-partner som vet hur man kombinerar affärer och teknik på bästa sätt.

Så du kan sluta oroa dig för felaktiga investeringar och långvariga driftsstörningar. Sluta jaga timdebiterande tekniker som inte dokumenterat vad de gjort. Tänk istället kontroll på vad din IT-miljö kostar. Inga fler obehagliga överraskningar. Tänk arbetsro på kontoret, ökad lönsamhet och extra energi att utveckla nya affärer.

Det står vi för.

gf-infra

IT / SUPPORT / DRIFT

En helhetslösning för ditt företags interna IT-avdelning

Med oss får du alltid en grundtrygghet där vi hanterar all din IT-drift och implementerar IT-projekt som utvecklar er verksamhet framgångsrikt. Vill du jobba mer långsiktigt så har vi gemensamma strategimöten för att täcka ett helhetsbehov som säkrar upp era framtida utmaningar.

Som helhetskund kan du

  1. Ta del av förmånliga priser och villkor. Alltid med kort bindningstid och hög flexibilitet.
  2. Optimera din IT-miljö genom vår tillvalsmeny av IT-funktion - ex. IT-säkerhet för ditt företag
  3. Överlämna IT-avdelningen till oss och låta oss ta ansvar för din dagliga IT-funktion. Ägna tiden åt dina affärer istället.

Vi värnar om servicen...

IT-strategimöten

IT-koordination

IT-projektledning

IT-dokumentation

IT-konsultation

IT-support

Kravställning & upphandling

...med grund i tekniken

DRIFT, BACKUP OCH ÖVERVAKNING

ANTIVIRUS OCH SKYDD

MICROSOFT MOLNTJÄNSTER

SERVER OCH LAGRING

DATORER OCH UTRUSTNING

NÄTVERKSLÖSNINGAR OCH WIFI

MOBILITET (FJÄRRSKRIVBORD)

VÅR LÖSNING

Microsoft 365 + Goodfellows Cloud

Microsoft 365 + Goodfellows Cloud är en paketerad molnlösning som säkerställer att företaget nyttjar alla de fördelar Microsofts molnmiljöer erbjuder.

Ny hos Goodfellows?

Så här funkar det hos oss:

  1. Vi kommer ut till dig för att lära känna dig, din verksamhet och behovet av IT-stöd i framtiden.
  1. Vi återkommer med tankar och förbättringsförslag, som på riktigt stöttar arbetsuppgifter och affärsutveckling.
  1. Du får IT-strategi, stöttning i förändringsprojekt, drift, underhåll och obegränsad IT-support med helpdesk.
  1. Du betalar en budgeterbar månadskostnad, som kontinuerligt anpassas efter dina behov.
  1. Du slutar oroa dig för felaktiga investeringar, ökar lönsamheten och kan fokusera helhjärtat på din egen affärsutveckling.

Varför just Goodfellows?

Du frigör tid och pengar med rätt strategi

Är du trött på rusande kostnader och att ständigt behöva släcka bränder? Våra strateger ser till att ditt företag blir ett väloljat digitalt maskineri, väl anpassat efter dina behov.

Från att tidigare ha lagt all tid på att släcka bränder, handlar vårt IT-arbete nu istället om att jobba strategiskt med vår miljö och proaktivt utveckla systemen.

 

Anna Hallberg

IT-ansvarig på VBK

De bästa lösningarna, just för dig

Det är en teknikdjungel där ute. Vi vet vad som funkar. Lita på att vi fixar bästa lösningen för just dina behov, inom allt från backup och nätverkslösningar till datorer och molntjänster.

Vi har hunnit avverka ett flertal större projekt tillsammans; allt från att byta bort Citrix till att gå över till Office 365. Nu känner vi att vi har en bra setup för att klara expansion framöver.

 

Christian Yngvesson

Tekniskt ansvarig på Fraktkompaniet

Löpande drift, underhåll och helpdesk

Krisar det? Hör av dig till stans kunnigaste och trevligaste helpdesk, vi är tillgängliga dygnet runt om du behöver det. Är det lugnt? Då hjälper vi dig med en proaktiv utbildning istället.

Goodfellows är väldigt bra på att alltid försöka lösa grundproblemet och inte ta den enkla vägen ut. De gör sitt och lite till för att allt ska funka bra för kunden.

 

Fredrik Jonasson

IT-chef på Axel Christiernsson

Kontakta oss

Behöver du hjälp att strukturera upp IT-miljön på ditt företag? Vi kommer ut till dig och gör en nulägesanalys och en plan för hur din IT-miljö kan utvecklas för att stötta ditt växande bolag. Sedan kan du bestämma om du vill jobba tillsammans med oss.


Karl Malmström

karl.malmstrom@goodfellows.se
+46 739 41 47 58

Lär känna Karl bättre »