Frukostseminarium

Välkommen på frukostseminarium –  Digitalisering 2.0

26 Maj  – 2023 kl 07:30 – 09:30 – Plats: Liseberg Grand Curiosa
Anmälan görs längst ner på sidan

Vi lever i en tid då teknologiska landvinningar förändrar samhället och affärsvärlden i en rasande takt. För att hänga med i svängarna krävs en ständig uppdatering av kunskaper och strategier. 

Följ med oss på en inblick i den senaste utvecklingen inom generativ AI, ChatGPT, Stable Diffusion och AgentGPT, och få en större förståelse för vad detta betyder för din verksamhet och dina kunder.  

Välkommen till frukostseminarium där vi kommer att fokusera på konkreta exempel snarare än tekniska förkortningar, för att göra det så relevant och förståeligt som möjligt. 

Föreläsare

Vi är stolta över att ha Amer Mohammed som gästföreläsare. Amer är en hyllad föreläsare och expert inom användarupplevelser, teknik och digital affärsutveckling, med erfarenhet från roller som entreprenör, innovationschef för Stena Line och Chief Digital Officer för Coop i Sverige.

Tillsammans med Goodfellows medarbetare Jonas Linehall, Cyber Security expert, och Patrik Karlsson, Digital transformationsledare, kommer vi att guida dig genom denna spännande morgon som kommer modereras av vår VD Karl Malmström 

Amer Mohamed

Amer Mohammed har en gedigen erfarenhet från näringslivet som entreprenör, innovationschef för Stena Line och nu senast som Chief Digital Officer för Coop i Sverige där han som affärsområdeschef tog fram innovations som hållbarhetsdeklarationen, Scan & Pay och räddade Coop från den stora IT attacken sommaren 2021 

Jonas Linehall

Jonas Linehall är sedan sommaren 2022 CISO & Senior security advisor på Goodfellows Group och har över 20 års erfarenhet av arbete med IT- och informationssäkerhet. 

Han har bland annat arbetat med säkerhet för Active Directory och Windows server på Volvo Cars, kreditkortssäkerhet på H&M och Shell, ISO27000-införande på MSB och kommer närmast från Göteborgs stad där han haft rollen som informationssäkerhetsstrateg

Jonas är en expert på att skydda organisationer mot digitala hot och säkerställa en robust säkerhetsinfrastruktur

Patrik Karlsson

Patrik Karlsson, digital transformationsledare hos Goodfellows, transformerar företag i den digitala eran.

Med erfarenheter i allt från privatjetbranschen till återvinningsindustrin, från hantverk till arkitektur och ledning, har Patrik hjälpt många företag att framgångsrikt navigera digitaliseringen.

Goodfellows skapar han skräddarsydda och pragmatiska strategier för företag som vill blomstra i den digitala tidsåldern 

Begränsat antal platser

– först till kvarn!  

Varmt välkomna till en inspirerande och lärorik morgon tillsammans med oss. 

MVH Goodfellows

 

När och var?

26 Maj  – 2023 kl 07:30 – 09:30

Plats: Liseberg Grand Curiosa

Agenda

07:30 – Frukost och mingel  

08:00 – Seminariet startar 

Anmälan

Använd formuläret nedan för anmälan.