Affärer och teknik. I vacker symbios.

100 trogna kunder vet att vi löser deras utmaningar. Vi har fajtats med ostrukturerade IT-miljöer och ineffektiva system sedan 2004. Och de samlade utmaningarna genom åren har gjort oss till en IT-partner som vet hur man kombinerar affärer och teknik på bästa sätt. 

Så du kan sluta oroa dig för felaktiga investeringar och långvariga driftsstörningar. Sluta jaga timdebiterande tekniker som inte dokumenterat vad de gjort. Tänk istället kontroll på vad din IT-miljö kostar. Inga fler obehagliga överraskningar. Tänk arbetsro på kontoret och medarbetare som kan koncentrera sig på sina arbetsuppgifter. Ökad lönsamhet och extra energi att utveckla nya affärer.

Det står vi för.

Och du vet den där traditionella affärsmodellen för IT-konsulter? Ta jättemycket betalt för något som kunden inte riktigt förstår? Vi jobbar tvärtom på Goodfellows. Vi vill att du ska ha koll på läget och få värdefull hjälp att styra upp din IT-miljö. Om du tycker att du fått det, ja då skickar vi fakturan.

IT, support och drift

En helhetslösning för ditt företags interna IT-avdelning.

Affärssystem

Ta bolaget till nästa nivå med Microsoft Dynamics 365.

Kontakta oss

Behöver du hjälp att strukturera upp IT-miljön på ditt företag? Vi kommer ut till dig och gör en nulägesanalys och en plan för hur din IT-miljö kan utvecklas för att stötta ditt växande bolag. Sedan kan du bestämma om du vill jobba tillsammans med oss.


Karl Malmström

karl.malmstrom@goodfellows.se
+46 739 41 47 58

Lär känna Karl bättre »