Goodfellows AI

Smidig integration och automation till fast pris

Det är dags att ändra hur integration- och automationsprojekt genomförs.

Många aktörer i IT-branschen anser att det krävs skräddarsydda lösningar för att integrera system och automatisera flöden. Lösningar som ofta blir dyrare än nödvändigt.

Det ändrar vi på. Istället erbjuder vi ett bibliotek av byggda integrationer och automatiserade flöden från våra tidigare projekt. På så sätt får ni en smidig och beprövad lösning till bästa möjliga pris.

Vi utmanar föråldrade affärsmodeller och arbetssätt. Därför jobbar vi inte som konsulter och debiterar per timme. Istället erbjuder vi en fast budgeterbar månadskostnad där vi levererar en lösning och tar ansvar för att den fungerar. Ni får även en strategisk partner som förstår och kan ta hand om hela ert IT-behov.

Vi väljer våra kunder med omsorg

På Goodfellows jobbar vi med partnerskap och lägger stor vikt vid långa och framgångsrika relationer med våra kunder. Det har varit vårt framgångsrecept sedan 2004.

Välkommen till Goodfellows!

menu-goodfellows-ai-vers2big

Vi arbetar i 3 steg

Steg 1

Analys

Under analysen går vi igenom era behov och ger förslag på möjliga integrations- och automationslösningar. Vi går även igenom mål och era långsiktiga behov för att kunna hjälpa er på ett strategiskt plan. Analysen resulterar i ett förslag med fast månadskostnad för er verksamhet.

Steg 2

Proof of concept

Vi bygger en första version av lösningen för att ni ska känna er helt trygga och se vilket värde den levererar.

När ni är nöjda implementerar och konfigurerar vi hela lösningen samt utbildar berörda medarbetare. Vi säkerställer funktionalitet och flöden, implementerar arbetssätt och struktur.

Steg 3

Support & utveckling

Så snart lösningen är på plats går vi in i strategisk framtidssäkring. Det innebär att vi arbetar tillsammans med er för att löpande fånga upp allt från behov av support och utbildning till förändringar i er verksamhet.

Tack vare vårt bibliotek av lösningar från andra projekt kan vi hjälpa er att vidareutveckla utan långa och krångliga processer.

Hur kan vi hjälpa er?

Med automations- och integrationsprojekt kan vi hjälpa er med en rad utmaningar.

  • System som inte pratar med varandra. Exempelvis CRM, affärssystem och e-handelsplattform.
  • Varje ändring i systemen innebär att ni måste ändra i systemens kod. Ni saknar integrationsmotor.
  • Manuella och tidskrävande processer behöver automatiseras.
  • Svårigheter att byta system på ett enkelt och smidigt sätt.
  • Saknar översikt av data och flöden.
IT-lösningar Göteborg
menu-goodfellows-ai-vers2

VÅR LÖSNING

Azure Integration Services & Power Automate

Vi kombinerar styrkorna från två branschledande och heltäckande lösningar inom integration och automation. Lättanvända, molnbaserade och med tydlliga
licensmodeller. Allt för att  göra det så enkelt som möjligt för er att komma igång.

Vad tycker våra kunder?

Vi känner verkligen att vi kan möta framtiden med Goodfellows i ryggen. Nu kan vi få realtidsdata på alla viktiga nyckeltal i företaget och det är enkelt för alla att ta ut rapporter. Helt enkelt det beslutsstöd vi sökt länge.

 

Joel Kullander

CFO på Axkid

Kontakta oss

Behöver ni hjälp med ditt integration och automation? Vi gör en nulägesanalys och ger därefter ett konkret förslag med en fast månadskostnad.


Karl Malmström

karl.malmstrom@goodfellows.se
+46 739 41 47 58

Lär känna Karl bättre »