Goodfellows teamet

Alex Ek

Jag arbetar i vår Backoffice-funktion där vi löser ärenden som är extra komplicerade för att ge våra kunder en så omfattande IT-support som möjligt med bästa möjliga service. Samtidigt så ordnar jag utbildningar för mina kollegor samt agerar som tekniskt stöd för vår helpdesk. Jag har lyxen att ha ett varierande, utvecklande och utmanande jobb som kan variera mellan att vara frustrerande svårt och fantastiskt roligt.

IT

Emma Bremer

Administrativ assistent / VD-assistent.
Emma är vår administrativa stjärna och är den som sköter vår fakturering och ordning och reda på kontoret.

IT

Arvid Silvmarker

Jag jobbar som Helpdesk-konsult på Goodfellows IT. Jag började här för att Goodfellows är riktiga IT-proffs och för att jag får tillfälle att både hjälpa användare, lösa kluriga problem och fördjupa mig i tekniska frågor.

IT

Björn Larsson

Helpdesk Team Leader
Sen maj 2014 har jag varit en del av Goodfellows och har trivts sen första dagen. Idag ansvarar jag för vår Helpdesk i rollen som Team Leader. Främst försöker jag hjälpa, coacha och leda mina duktiga kollegor så att vi tillsammans kan fortsätta leverera en fantastisk service till våra kunder med ett gott humör.

IT

Håkan Eriksson

Mitt jobb är att se till så att de andra kan göra sitt. Detta genom att jag finns med som en coach och mentor för helpdesk. Som någon som våra konsulter på fältet kan luta sig mot tekniskt i sina projekt. Eller som kan vara med och bolla idéer i vår produktutveckling. Jag är helt enkelt med lite överallt, men alltid med syftet att göra andras jobb lite effektivare.

IT

Josef Bilek

Entreprenörskap och företagande i kombination med moderna teknologi och IT är starka intressen och därför har jag egentligen inte ett ”jobb”, det är en passion och ett beroende. Att få hjälpa företag förverkliga sina planer och bidra till deras utveckling är ett privilegium att ha som sysselsättning.

IT

Oliver Tidblom-Kjellberger

I min roll som Kundansvarig/Tekniskt ansvarig får jag möjlighet att träffa inspirerande människor och jobba ihop med spännande företag. Mitt mål är att vägleda dig som kund i strategiska och tekniska IT beslut så att du kan jobba proaktivt med IT på ett effektivt sätt och fokusera på din kärnverksamhet. Jag brinner för det jag gör och försöker hela tiden finna möjlighet till utveckling!

IT

Petter Andrée

Jag jobbar som Helpdesk-tekniker och arbetar tillsammans med mitt team för att lösa de olika problem som kan uppstå i en IT-värld. Till följd av mitt brinnande intresse och passion för datorer och IT i alla dess former är jag ivrig att lära mig nya saker varje dag samtidigt som jag får tillämpa mina befintliga kunskaper för att underlätta för våra kunder.

IT

Sven Atterhed

Jag jobbar som Styrelseordförande och medgrundare i företaget. Jag medverkar i den övergripande styrningen av verksamheten och stimuleras av att samverka med de unga och framåt människorna inom Goodfellows.

IT

Daniel Fredriksson

Som en del av Helpdesk-gänget ställs jag ständigt inför nya, spännande utmaningar. I min roll som vice Team Leader hjälper jag till att hantera inflödet av ärenden och ser till att allting rullar på så smidigt som möjligt. Brinner för att lära mig nya saker och har nöjet att umgås med fantastiska kollegor varje dag!

IT

Casper Adolfsson

Är ett av de senaste tillskotten till Helpdesken. Får en kick av att hjälpa kunder lösa sina IT problem och att få arbeta i ett kunnigt och effektivt team. Att dessutom få jobba med sin favoritsysselsättning är ett stort plus.

IT

William Wikberg

Jag jobbar som IT-tekniker och konsult där jag får variation i att både sitta på kontoret och vara ute hos våra kunder. Att brinna för att optimera IT relaterade miljöer och att lösa dess problem gör att den rollen som jag spelar idag är perfekt.

IT

Bosse Olsson

Jag är en glad, strukturerad och teknisk kille som jobbar med min hobby. Min vilja är att hjälpa dig att ta ert företag till högre höjder.
Detta gör jag i rollen som kundansvarig, där jag tar ansvar för att er drift fungerar på bästa sätt, samtidigt som vi sitter ner och pratar om presumtiva lösningar för att stärka er IT miljö med stort säkerhetstänk och optimala lösningar för just er verksamhet. Vi ses!

IT

Peter Ekstam

I rollen som Senior IT Tekniker jobbar jag som stöd för vår helpdesk och våra kundansvariga tekniker. Jag är en mångsysslare som drivs av att kunna hjälpa och utveckla mina kolleger och våra kunder.

IT

Karl Malmström

Koncernchef och delägare.
Ett företag som växer måste omge sig med partners som bidrar till tillväxt genom professionalism, kompetens och förståelse för de behov företaget har. Jag har under 15 år arbetat i och med ett stort antal snabbväxande bolag och känner därför de olika situationer som uppkommer väldigt väl. Det känns därför oerhört kul att få vara med och fortsätta utveckla Goodfellows erbjudande till att vara den partnern ett medelstort tillväxtföretag behöver på sin tillväxtresa. Jag lever under devisen ”Under commit, over deliver”.

IT

Sara Andersson

Sara är redovisningsansvarig konsult som hanterar bokföring och bokslut.

IT
© 2017 Goodfellows All rights reserved. Webdesign: Born Scroll to the top