Vi välkomnar två nya kollegor

fredag, mars 16th, 2018
 

 

Det är spännande tider hos oss på Goodfellows och efter ett antal månader med aktivt rekryteringsarbete är vi glada över att denna vecka välkomna två nya medarbetare där vi är lite extra glada över att vårt arbete att hitta kvinnliga medarbetare nu börjar ge resultat!

Frida Harming är ny kollega i vårt Kundcenter och arbetar som IT-tekniker i vår support och kommer vara en av de som ni kunder pratar med när ni ringer eller mailar vår support. Frida kommer närmast från en tjänst som IT-tekniker i England där hon bott i 3,5 år.
-Välkommen till oss Frida! Berätta vad som gjorde att du valde att börja hos:

” – Jag sökte mig till Goodfellows både då det kändes relevant med min bakgrund och då jag ser fram emot att ta tag i nya utmaningar inom den svenska IT-branschen, speciellt tillsammans med ett företag där alla verkligen är good fellows!

När Frida inte tar hand om våra kunder så är hon gärna ute i naturen, umgås med familjen och utvecklar sitt intresse för matlagning.

 

 

 

 

Nästa nya fellow är Nenad Stankic som började redan för någon vecka sedan. Nenad kommer arbeta som IT-tekniker i vår 2nd-line både ute på fältet och från vårt kundcenter.

Nenad kommer närmast från en tjänst på aPak där han arbetade med allt ifrån support och som tekniker till systemadminstatör sedan 2009. Nenad är en riktig familjekille och på fritiden umgås han helst med familjen som består av fru och två små killar. Om det blir någon fritid kvar så är det musikproduktion eller motorcyklar som gäller. Det finns en stor chans att du träffar på Nenad på någon av Sveriges motorbanor i sommar.

 

 

 

 

Vi önskar vår nya kollegor varmt välkomna till Goodfellows-familjen!

 

© 2018 Goodfellows All rights reserved. Webdesign: Born Scroll to the top