Säg hej till William Wikberg – kundansvarig tekniker på Goodfellows

fredag, februari 23rd, 2018
 
Det var i augusti förra året som vi lyckades värva William till Goodfellows-familjen. Med en imponerande social förmåga och ett sinne för kundservice har William visat sig vara en fantastisk medarbetare och tekniker, både för kunder och kollegor. Vi vill därför ta tillfälle att presentera honom lite närmare. 
William har alltid haft en stort intresse för teknik och valde därför att fördjupa sig inom IT redan på gymnasiet. Förutom att William alltid haft ett intresse för teknik, så har han också alltid varit en relationsskapande person som brinner för försäljning och trivs i sociala sammanhang. Att få kombinera teknik med kundbesök passar därför William utmärkt.
”Det är särskilt roligt är jag inte bara få arbeta med teknik och digitalisering, utan att jag varje dag även har privilegiet att skapa relation med spännande kunder och besöka många olika intressanta företag”, berättar han. 
Förutom teknik har han också ett stort intresse för bilar och utmanar gärna kollegorna på kontoret på go-cart (fast där har han bit kvar. *reds. anm).
Även i volleyboll har William visat prov på talang och anordnar någon kväll i veckan sportaktiviteter för sina kollegor. De är få som sprider så mycket positiv energi och laganda som William gör på kontoret och vi är mycket glada över att han har blivit en del av vårt härliga team. 
William är också lika positiv och driven i sin roll som kundansvarig tekniker. Han ser alltid till kundens bästa och strävar hela tiden efter att leverera sina IT-lösningar på ett personligt och kundanpassat vis. Han har minst sagt ett sinne för teamwork och är allltid behjälplig för både sina kunder och kollegor. 
Som ni förstår är vi mycket glada över att William har blivit en del av Goodfellows. Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans!
Vill du också bli en del av Goodfellows familjen? Besök vår karriärsida jobb.goodfellows.se och skicka in en ansökan!
© 2018 Goodfellows All rights reserved. Webdesign: Born Scroll to the top