17/11 2017
 

MÖT TEKNIKERN OCH GLOBETROTTERN – OLIVER TIDBLOM-KJELLBERGER!
Oliver har varit en del av Goodfellows-familjen sedan augusti förra året. Med lång erfarenhet inom branschen och med hans imponerande sociala förmåga har Oliver visat sig vara en fantastisk medarbetare och konsult till både kunder och kollegor. Vi vill därför ta tillfälle att presentera honom lite närmare.
Oliver har alltid haft ett intresse för teknik och valde därför att läsa IT-inriktning redan på gymnasiet.

»»
14/11 2017
 

Precis som vår säkerhetsexpert Håkan Eriksson noterade i en artikel i förra veckan kan dataintrång bli både en kostsam och tidskrävande historia. Trots att många är medvetna om de säkerhetshot som är kopplade till IT så visar en undersökning att alltför få företag prioriterar det i sin IT-budget. I denna artikel kan du läsa närmare om vilka ekonomiska konsekvenser ett dataintrång har och vilka effekter det har för bolaget.

»»
10/11 2017
 

MÖT VÅR GOOD FELLOW – EMMA BREMER!
Det var i april förra året som vi lyckades värva Emma till Goodfellows-familjen. Vi vill nu ta tillfälle att presentera henne lite närmare.
Emma har mångsidiga arbetsuppgifter och hjälper till med alltifrån fakturering till ordning och reda på kontoret. Hon fungerar som ett stöd till sina Good Fellows så att de kan fokusera på det de är bäst på, att ge teknisk support och expertis till våra kunder.

»»
08/11 2017
 

En fråga jag ofta får från företagsledare berör hur man kan mäta och förstå värdet av IT. När jag frågar VD eller IT-ansvariga så varierar svaren från tystnad till att man känner att det är svårt och IT upplevs mest som en kostnad och nödvändigt ont. Jag tror att det helt enkelt är svårt att svara på frågan, hur lönsam blev CRM investeringen, bytet av ekonomisystem eller införandet av vårt nya Intranät.

»»
06/11 2017
 

SÅ SKYDDAR DU DIG MOT VIRUS-ATTACKER!
Ransomware är ett ord som ofta florerar på nyheterna, inte minst inom IT-branschen. Ransomware är enkelt förklarat ett virusprogram som smittar din dator, låser den och begär en lösensumma för att låsa upp den igen. Skadeprogrammet krypterar filerna på din dator och gör så att de inte går att läsa utan den rätta avkrypteringsnyckeln, vilken hackarna kräver en lösensumma för att ge ut.

»»
01/11 2017
 

VÄLKOMMEN EMIL ABRAHAMSSON!
Det var i slutet av maj i år som vi lyckades värva Emil till Goodfellows-familjen. Med 10 års erfarenhet inom IT-branschen har han en gedigen kompetens inom området. Vi vill nu ta tillfälle att presentera honom lite närmare.
Förutom att Emil är en grym Good Fellow kollega som alltid sprider glädje till sin omgivning så är han också en driven medarbetare som inte drar sig för att testa på nya utmaningar.

»»
30/10 2017
 

Det är inte bara informationshanteringen avseende bolagets kunder som behöver ses över inför den nya GDPR-lagen som träder i kraft i maj nästa år. Det är lika viktigt att se över sina interna rutiner vad gäller hanteringen av de anställdas personuppgifter. Se till att utbilda din HR-avdelning i tid och sätt rutiner redan nu som klarar kraven som den nya dataskyddsförordningen ställer.

»»
26/10 2017
 

ARVID SILVMARKER – SUPPORTTEKNIKER PÅ GOODFELLOWS!
Som supporttekniker i vårt Kundcenter hjälper Arvid dagligen många av Goodfellows kunder och är kanske därigenom redan känd för flera.
Förutom att arbeta i vårt Kundcenter här på Goodfellows så ägnar Arvid gärna tid åt att spela såväl digitala som analoga spel på sin fritid. Särskilt olika former av strategi- och rollspel såsom Fallout eller Total War.

»»
25/10 2017
 

Goodfellows blir via sitt dotterbolag Goodfellows Venture AB delägare i Adfenix AB ( www.adfenix.com ) i samband med en nyemission som blev klar idag. Adfenix är ett mycket spännande tech-startup ifrån Göteborg som redan sitt andra år förväntas omsätta 40 mkr. Adfenix har utvecklat en produkt, Home Booster, som möjliggör för bostadsmäklare att lättare och effektivare hitta rätt målgrupp via sociala medier. Goodfellows blir i samband med emissionen en minioritetsägare i bolaget.

»»
24/10 2017
 

Under höstens GDPR-seminarium tillsammans med Jansson&Norin berättade juristen Mathilda Jaktman bland annat om förutsättningarna för att flytta EU-data till USA. Som utgångspunkt får nämligen personuppgifter endast behandlas inom den europeiska unionens gränser.

»»
© 2017 Goodfellows All rights reserved. Webdesign: Born Scroll to the top