Digitalaffärsdesign2

VERKSAMHETENS HJÄRTA ÄR DIN DIGITAL PLATTFORM

Vi lever i en tid när affärslivet inte är vad det brukade vara. Hela industrier förändras och omkullkastar bolag med traditionella affärsmodeller. Konkurrensen om kunderna och marginalerna hårdnar.

Tror du, som vi, att din digitala plattform är en av nycklarna? Hos Goodfellows Digital Affärsdesign finner du en partner som vill hjälpa till att transformera din affär med hjälp av digitala medel!

SMALL

Digital affärsdesign på en vecka

Vi genomför en avgränsad serie workshops med er ledningsgrupp och transformerar er digitala plattform under en vecka. Projektet startar med att vi låser upp er affärspotential och identifierar digitala transformationsprojekt såväl som verksamhetsprojekt. Vi kartlägger allt från organisatoriska till tekniska parametrar i er IT-verksamhet. Därefter analyserar vi resultatet och fastställer en strategisk plan för er digitala transformation inklusive en digital budget samt en digital policy.

MEDIUM

Löpande Digital Affärsdesign

Allt innehåll i SMALL genomförs årligen inklusive mätning och uppföljning från föregående års aktiviteter. Regelbunden hantering av de identifierade och prioriterade projekten. Aktiv förvaltning av era affärssystem. Avstämning med VD på kvartalsbasis för identifiering av uppkomna möjligheter.

LARGE

Outsourcad Digital Affärsplattform

Vi tar allt innehåll i MEDIUM och så kryddar vi det med 4 timmars projektledning varje vecka så att ni garanterat får upp takten på er digitala utveckling. Vi fungerar som er virtuella CIO kort och gott.

LOOSE FIT

Digital Projektledare

Vi tar oss an digitala projekt i de allra flesta former, allt från att ansvara för införande av nytt säljstödssystem, optimering av processer, uppgradering av organisationen till moderna intranätslösningar. Vi kör projektledningen enligt beprövade modeller. En rymlig passform som passar de flesta som behöver avlastning eller en injektion.
© 2018 Goodfellows All rights reserved. Webdesign: Born Scroll to the top